Analiena 27.01.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A wiecie może czym oni impregnują takie płyty betonowe na ściany, bo ja chcę mieć całą scianę kominkową w betonie. Niby nie powinna się nagrzewać, może w jednym miejscu, tuż nad paleniskiem i własnie w tym problem- czy ten impregnat nie będzie wówczas śmierdział. Nie mam pojęcia niestety jakie właściowści ma impregnat... Myślę że należy sprawdzić na stronie producenta. A płyty zamawiasz w firmie która wykonywała mi podłogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 27.01.2011 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Hej, ten wieszak z Kare widziałam na Allegro poniżej trzech stów, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.01.2011 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Oooo, dzięki Aga - w necie chodzi po 350 zł więc jeśli można wychaczyć poniżej to juz oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.01.2011 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Nooo szczenę zbieram z podłogi!!! Piękna podłoga!!! Świetne bonie!!! A broń Cię Pani tapetować! Na razie zostawiłabym białe, tak jak wcześniej chyba pisałam. A Twój betonik to świeci się jak mojemu psu jego psie przyrodzenie;) - cudnie!!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 28.01.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 zgadzam się w zupełności z przedmówczynią A broń Cię Pani tapetować! :) Biała jest gites! A podłoga zdecydowanie jeszcze piękniejsza :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 28.01.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Tapecie mówimy NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 28.01.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Nie tapetuj. Podłoga o niebo lepiej. Ja lubię z połyskiem. Jeszcze z 7 razy zaimpregnujesz, a będzie ideał))))) Jakie tam będą listwy przy tych boniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 28.01.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Podłoga się wybroniła - moim zdaniem wygląda jak na folderze reklamowym Boni nie tapetować - niech Cię ręka boska broni! wyglądają niezwykle efektownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 ja też nie tapetowałabym. może być szary , ale tylko w odcieniu podłogi, biały też ok przepraszam, czasami z rozpędu coś napiszę ja chcę taki beton surowy delikatnie zaimpregnowany. broń boże świecący. napisze , co dalej. będzie kladziony co najmniej za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dziękuję Kochane Niby czlowiek sam widzi że jest lepiej i cieszy się, że w końcu ma się czym cieszyć, ale przeczytać słowa pochwały tutaj od Was to miód na serce Czeka mnie tylko przekonanie małża co by ścianę z boniami na kolor ścian pomalować . Mocno mnie przekonywał do jakiegoś koloru i poszliśmy na kompromis w posatci szarego. Oczywiście te litrwy aluminiowe było by widać (ich nie malujemy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Nie tapetuj. Podłoga o niebo lepiej. Ja lubię z połyskiem. Jeszcze z 7 razy zaimpregnujesz, a będzie ideał))))) Jakie tam będą listwy przy tych boniach? Pytasz o listwy przy podłodze? W całym domu mają być drewniane, w kolorze ścian (biale, a dokładnie S0502Y), przy scianie z boniami również. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.01.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Dołączę do zachwytów nad podłogą i boniami bez tapety Dzięki za wstawienie zdjęć. Gdyby nie to, że to tak długo trwało, to brałabym ich w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Beta, ja już bym się nie zdecydowała...na ekipę bo na beton jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.01.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Monika, a może załozysz dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 28.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 no mogę raczej pogawędki.zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2011 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Podłoga się wybroniła - moim zdaniem wygląda jak na folderze reklamowym Boni nie tapetować - niech Cię ręka boska broni! wyglądają niezwykle efektownie! dokładnie to chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 28.01.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 dokładnie to chciałam powiedzieć Co do posadzki betonowej polecam firme Ozdoba i Syn z Łodzi. Robili mi posadzke co prawda przemysłową ale widziałem też ich inne realizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.01.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Sluchaj, znalazlam w casto znacznie tanszy niz Starwax srodek do impregnacji klinkieru i bede go probowac niebawem, wiec trzymaj kciuki. Szczerze mowiac to dziwne, ze ekipa tak sie zbiesila... Ja nie mialam umowy a dostalam fakture normalnie, cena byla podana brutto od poczatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 29.01.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 U nas było to samo ze zlewem! nie wiem jaki zlew zamówiłaś, ale to może jakaś ich wada:) .... dokładnie w pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 29.01.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Co do posadzki betonowej polecam firme Ozdoba i Syn z Łodzi. Robili mi posadzke co prawda przemysłową ale widziałem też ich inne realizacje. Trochę reklamą śmierdzi, ale poza tym to ja juz bym się na ekipę tylko na podstawie polecenia na forum nie zdecydowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts