Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik wykańczania Analieny - komentarze

Recommended Posts

A wiecie może czym oni impregnują takie płyty betonowe na ściany, bo ja chcę mieć całą scianę kominkową w betonie. Niby nie powinna się nagrzewać, może w jednym miejscu, tuż nad paleniskiem i własnie w tym problem- czy ten impregnat nie będzie wówczas śmierdział.

Nie mam pojęcia niestety jakie właściowści ma impregnat... Myślę że należy sprawdzić na stronie producenta. A płyty zamawiasz w firmie która wykonywała mi podłogę?

• Odpowiedzi 725
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nooo szczenę zbieram z podłogi!!! Piękna podłoga!!! Świetne bonie!!! A broń Cię Pani tapetować! Na razie zostawiłabym białe, tak jak wcześniej chyba pisałam. A Twój betonik to świeci się jak mojemu psu jego psie przyrodzenie;) - cudnie!!!

:lol: :lol: :lol:

Gość monika996

ja też nie tapetowałabym. może być szary , ale tylko w odcieniu podłogi, biały też ok

przepraszam, czasami z rozpędu coś napiszę:eek: ja chcę taki beton surowy delikatnie zaimpregnowany. broń boże świecący. napisze , co dalej. będzie kladziony co najmniej za miesiąc

:D Dziękuję Kochane :D

Niby czlowiek sam widzi że jest lepiej i cieszy się, że w końcu ma się czym cieszyć, ale przeczytać słowa pochwały tutaj od Was to miód na serce :D

Czeka mnie tylko przekonanie małża co by ścianę z boniami na kolor ścian pomalować :). Mocno mnie przekonywał do jakiegoś koloru i poszliśmy na kompromis w posatci szarego. Oczywiście te litrwy aluminiowe było by widać (ich nie malujemy ;) ).

Nie tapetuj. Podłoga o niebo lepiej. Ja lubię z połyskiem. Jeszcze z 7 razy zaimpregnujesz, a będzie ideał:))))))

Jakie tam będą listwy przy tych boniach?

:D

Pytasz o listwy przy podłodze? W całym domu mają być drewniane, w kolorze ścian (biale, a dokładnie S0502Y), przy scianie z boniami również.

Edytowane przez Analiena

Sluchaj, znalazlam w casto znacznie tanszy niz Starwax srodek do impregnacji klinkieru i bede go probowac niebawem, wiec trzymaj kciuki. ;) Szczerze mowiac to dziwne, ze ekipa tak sie zbiesila... Ja nie mialam umowy a dostalam fakture normalnie, cena byla podana brutto od poczatku...