mayland 06.02.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Myśląłam, że puściliście go dołem ale to musiałoby być robione wczesniej. Górą poszło troche wiecej kabla ale wsio jednowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.02.2011 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 W sumie tak, ale jak to często bywa decyzję o tym, żeby bonię podświetlić podjeliśmy po wylaniu podłogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Skąd ja to znam .... Dziękuję pięknie za zdjecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.02.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Pięknie te światełka wyglądają Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 i dobrze, że ją podjęliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.02.2011 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Też tak myślę Zwłaszcza, że w nocy będa mogły pełnić rolę delikatnego oświetlenia holu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.02.2011 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jola, co u Ciebie ? Jak się sprawdza ogrzewanie? U mnie bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 06.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Sprawdza się bosko. Żałuję że nie mam podłogówki i na górze. Tylko te rachunki trochę wysokie, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.02.2011 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 My jeszcze rachunku za gaz nie dostalismy ale pewnie będzie wysoki - pierwszy sezon, mury zimne, brak drzwi, podbitki itp.... Już odkładamy kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 zrób drzwi w kuchni z białego szkła i nie będzie problemu. zamiast konsolki kup taką prostą ławkę na wzor twojego stołu w jadalni . 40 glębokie , niska na 40-50 od podłogi. super bedzie wyglądać. chyba ,że konsolka ale tylko widzę białą albo w kolorze podłogi szarą. jaką macie podłogę w salonie z drewna , ten stolik będzie pasował?chyba ,że dacie dywan pod . a podłoga jest z teku? piekna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.02.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Monika, drzwi ze szkła odpadają bo spiżarnia jest jednocześnie przejściem do garażu więc zależy nam na tym aby tam były drzwi które jednocześnie zaizolują wnetrze domu od garażu. Przy tej ścianie z boniami myślalam o czymś wyższym bo chciałabym aby stanął na tej konsolce wazon z kwiatami . Czarna rzeczywiście odpada? Mamy w salonie już jeden czarny "mebel" - pianino . Stolik kawowy i stoł do jadalni bedziemy zamawiać w kolorze dopasowanym do podłogi - najprawdopodobniej będzie to jakaś barwiona czereśnia, ma bardzo podobne usłojenia do teaku, bo właśnie z teaku jest podłoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość monika996 06.02.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 no to zróbcie z teaku.na pewno nie będzie różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 06.02.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 taaaa... tylko w cenie znacząca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.02.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Lea, właśnie wróciłam od Ciebie. Jak tam przebudowa / budowa ? Dawno nie pisałaś u siebie... Na razie chwilowo budowa stoi w miejscu.Nie ma Nas w Pl.A juz nie chcemy na odległośc budowac domku.Wiemy ile to nas kosztowało wczesniej niepotrzebnego stresu i nerwów.Miło mi że podoba ci sie mój awatarek. No no no ale ci super wyszły te schody z boniami:) I musze ci sie przyznac ze ta podłoga w korytarzu jest przepiękna .Czy to połączenie betonu,paneli i płytek ??? A co do tych drzwi do spiżarki to ja bym je zrobiła z drewna. Pozdrowionka http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 07.02.2011 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ale masz rozgwózdkę z tymi drzwiami:D ,oja pierwsza myśl - drewniane, potem że może jednak białe, W sumie to chyba zalezy od wzoru drzwi, jaki macie? Fakt, że było by dobrze, jakbys fornir na drzwi, ściane i blat miała taki sam, ale coś mi się wydaje, że to będzie nie lada wyzwanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.02.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Lea, na podłodze na dole w części otwartej mamy drewno - deski teakowe w salonie, betonowa posadzkę w kuchni, w holu i pod oknami tarasowymi. Miedzy drewnem a podłogą, jak również po środku kuchni biegnie asek dekorów z gresu Rozumiem Cię jak najbardziej - ja sobie budowy na odległość wogóle nie wyobrażam...choć niektórzy tak się pobudowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 07.02.2011 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) Ale masz rozgwózdkę z tymi drzwiami:D ,oja pierwsza myśl - drewniane, potem że może jednak białe, W sumie to chyba zalezy od wzoru drzwi, jaki macie? Fakt, że było by dobrze, jakbys fornir na drzwi, ściane i blat miała taki sam, ale coś mi się wydaje, że to będzie nie lada wyzwanie... Chyba muszę wrócić po prostu do naszych architektów. W końcu powinni coś doradzić, prawda? Temat mnie niestety przerasta, już po prostu nie mam siły na szybkie myślenie.... Edytowane 7 Lutego 2011 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 08.02.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Powiem tak: przy całym syfie budowlanym montaż drzwi wewnętrznych to pikuś! Oczywiście jak masz odpowiednie otwory na drzwi, u nas tylko trochę było "okruszków drzewnych" (wybaczcie to dziwne nazewnictwo, ale mam gorączkę ) Ościeżnice docinali na dworze. Spadam się dalej kurować, bo na zwolnienie nie mogę iść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.02.2011 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Zmykaj pod kołderkę, ja juz lepiej ale paskudnie się czułam... Ciekawe tylko czy u mnie bedą też ciąć na zewnątrz ościeżnice...trochę zimnawo... Może w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 08.02.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Drzwi wew. to była jedna z naczystszych robót. Żadnego docinania u nas nie było. Przyjechały gotowe elementy, które panowie osadzili i tylko do mnie należało po 3 dniach zdjąć deski włożone w futryny by ich pianka nie rozsadziła. pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts