Analiena 26.03.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Iwek, a jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwek 26.03.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 A dziękuję, dobrze. Ogólnie tylko mnie plecy często bolą a tak po za tym to spoko, bez większych ciążowych objawów;) No po za wielką ochotą na białe wino z kostką lodu:) tak mnie akurat na alko wzięło kiedy nie mogę I odliczam już dni do urlopu, zwłaszcza jak za oknem taka jesienna pogoda:) za tydzień o tej porze będę już na plaży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 26.03.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 (edytowane) poproszę o namiary na to krzesło! gdzieś je już widziałam, marka jakaś znana, ale zabylam:) swoją drogą nie mogę się doczekać nowych fotek, choćby nowych ujęć. wiem że to niezdrowe, tak kogoś podglądać, ale w tym przypadku satysfakcja gwarantowana:) pozdrawiam Anielino(to takie moje Twoje przezwisko) Edytowane 26 Marca 2011 przez misiakulka ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 26.03.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Iwek, ja słyszałam, że w ciąży mała lampka wina od czasu do czasu nie zaszkodzi . Co prawda chyba czerwonego . Podejrzewam, że wiele jesteś wstanie niedogodności teraz znosić co? Dla wyczekanej ciąży to nawet 9 miesięcy leżeć można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 26.03.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 poproszę o namiary na to krzesło! gdzieś je już widziałam, marka jakaś znana, ale zabylam:) swoją drogą nie mogę się doczekać nowych fotek, choćby nowych ujęć. wiem że to niezdrowe, tak kogoś podglądać, ale w tym przypadku satysfakcja gwarantowana:) pozdrawiam Anielino(to takie moje Twoje przezwisko) Miło czytać takie miłe słowa . Wierz mi, że na prawdę wrzuciłabym fotki ale mój dom nie nadaje się ostatnio do fotografowania... Ciagle mam jakieś rzeczy po kontach porozkładane, a bo to mąż akwarium zakłada i styropian, deski, rurki i inne takie porozkładane, a to wykończeniowiec obudowuje schody od spodu, w łazience dziurę na gniazdko wycina... Sprzęty do kuchni w ilości zastraszającej (zlew, bateria, piekarnik, zmywarka, mikrofala) stoją na podłodze częsciowo w kartonach czy styropianach. Jest jakoś tak mało zachecająco do robienia zdjęć a już tym bardziej pokazywania ich na FM. Oprócz tego to nie mam kiedy porządków wiosennych zrobić - albo na jakis imieninach, urodzinach czy innych imprezach jestesmy albo chora w łóżku leżę . A krzesło to ZARA - inspirowane twórczością Philippe Starck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.03.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2011 Świetny wiatrołap - zazdroszczę miejsca..... a krzesło wygodne? - bo planuje kupić takie do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 27.03.2011 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Pasie, krzesło hmmmm....miałam jak na razie niewiele okazji do testowania siedzenia na nim. Jak na te pare razy to wygodne. Nie wiem jednak czy też tak bym je oceniła gdybym na przykład miała na nim siedzieć pare godzin przy Wigilijnym stole... Wydaje mi się że ma trochę za niskie oparcie jak na długie posiedzenia... Więc w sumie zależy od tego do czego je przewidujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.03.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Pasie, krzesło hmmmm....miałam jak na razie niewiele okazji do testowania siedzenia na nim. Jak na te pare razy to wygodne. Nie wiem jednak czy też tak bym je oceniła gdybym na przykład miała na nim siedzieć pare godzin przy Wigilijnym stole... Wydaje mi się że ma trochę za niskie oparcie jak na długie posiedzenia... Więc w sumie zależy od tego do czego je przewidujesz dzięki bo to bardzo cenna uwaga:) takim sposobem wiem, żei może stanąć jako krzesło dodatkowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 28.03.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 08.04.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witaj Analieno - gratuluję domku . Zapadło mi w pamięci po przejrzeniu Twojego dziennika, że poszukujesz do wiatrołapu wieszaków w kształcie motylków a przez przypadek na takie się natknęłam poszukując mebli w necie - może wykorzystasz: http://www.karinameble.pl/wieszak_motylek_duzy_srebrny-792.html pozdrawiam serdecznie Dabell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.04.2011 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Dabell, witam serdecznie. Dziekuje za linka. Motylek ładny tylko troche troche mi stylem nie odpowiada, moj wiatrołap niby eklektyczny ale chyba nie powinnam wrzucać jeszcze jednego stylu bo sie zrobi kiczowato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 19.04.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Hej Analiena, przylazlam z bialych scian do Ciebie:)baaaaaaardzo mi sie podoba;) prosze o wiecej! Pokaz co tam kombinujesz z kuchnia;) Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 19.04.2011 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2011 Dziękuję Maya, wybacz ale moja kuchnia na razie nie nadaje się do pokazania... W tej chwili mamy tylko korpusy szafek i szuflady. Brakuje frontów, blatu i szyby na ścianie. Oprócz tego, że jest zupełnie nie skończona to jeszcze wszystkie gary na wierzchu, część rzeczy w pudłach pod ścianą. Istny pogrom... Miała być skończona przed Świętami, później był termin na po weekendzie majowym ale pewnie bedzie jeszcze później bo blat robimy u stolarza z desek podłogowych więc mu trochę zejdzie - poza tym na razie czekamy na drewno... A w ogóle to nie mam czasu posprzątać przed Świętami. W pracy istny kocioł, roboty strasznie dużo i jeszcze zespół osłabiony więc z koleżanką we dwie robimy 4 etaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AJA123 21.04.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 WESOŁYCH ŚWIĄT !!!! http://www.maluchy.pl/wielkanoc/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 21.04.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 AJA, dziękuję. Dla Ciebie również wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 22.04.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://img4.imageshack.us/img4/3561/3wielkanocnadchodziw978.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 22.04.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Czyli Twoja kuchnia jest w lepszym stanie niz moja Wesolych Swiat!! Spelnienia marzen! http://captsolo.net/info/my-img/2007/04/Easter_Egg_One.jpg Zyczy Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.04.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2011 http://www.swiateczne-tapety.pl/wielkanoc/wielkanocne-tapety-2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 24.04.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 http://i52.tinypic.com/155kitc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 24.04.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2011 Dziękuję wszystkim pięknie za życzenia . Jestem w szoku że jeszcze ktoś zagląda Nie wiem jak Wy ale ja się czuję przejedzona...choć na prawdę bardzo się starałam nie przesadzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts