Analiena 30.07.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Też zachwycam się wszystkim co zobaczyłam. Może już jest gdzieś odpowiedź na moje pytanie, ale proszę o informację o lampach w jadalni - co to jest i gdzie zakupiłaś. Siedziałam w necie dwie godziny i nic nie udało mi się znaleźć. A to wszem i wobec znana Ikea . Na chwilę obecną tow moim domu wszystkie lampy są z Ikei . Jak będę miała jakoś ogólną koncepcję na oświetlenia to będę nabywać nowe . Choć faktem jest, że akurat te z jadalni są najbardziej przybliżone do tego co chciałabym mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 30.07.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Przyszłam się również ponapawać widokiem i złożyć hołd Tobie, jako posiadaczce tej kuchni!!!! jest cudna!!! powaliły mnie te szafki pod schodami!!! rewelacja! a drzwiami nie przejmowałabym się zupełnie. są takie jak pozostałe i wcale tragedii nie ma, jeżeli chodzi o ich dopasowanie kolorystyczne. ale ja pod tym względem jestem "mniej standardowa";), lubię mieszać różne kolory drewna, oczywiście w granicach rozsądku z resztą*te drzwi wyglądają mi odrobinkę znajomo ... Dziękuję, dziękuję, dziękuję Nie wiem czy się odważę nakleić na te drzwi cokolwiek. Po pierwsze dlatego że drzwi zakupione za pieniążki od mojego dziadka (mógłby nie zrozumieć mojej fanaberii) a poza tym to jakoś tak dziwnie zaklejać drzwi w drewnianej okleinie za ok 1000 zł... Faktycznie masz podobne drzwi . Też fornir w poziomie . A jaki to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Analiena, zajrzyj do wątku kuchennego, może nie trzeba będzie drzwi oklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 30.07.2011 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Byłam, widziałam, ale chyba wolę jakby co okleić . Tak trochę za bardzo dominująco... Ale to lubię na forum, ze inni podpowiadają co można zrobić aby wnętrze "poprawić" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 30.07.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 gorzej jeśli czasem forumowicze chcą poprawiać coś, co się domownikom podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 30.07.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) moje są fornirowane orzechem. ragazza swoje fornirowane drzwi malowała na biało ...ale ja chyba bym się nie odważyła, choć jej wyszło to super jeśli mam być szczera, to ja zrezygnowałabym po prostu z tej zabudowy ściennej, obok drzwi ( jeżeli rzeczywiście tak ta sytuacja Cię dręczy...) na pewno byłoby tańsze i moim zdaniem skuteczne...w tym wszystkim, oprócz koloru, chodzi, przede wszystkim,o widoczny brak symetrii, który przy tak prostej i przejrzystej kuchni wyjątkowo rzuca się w oczy. zabudowanie całej ściany chyba i tak do końca nie załatwia "problemu" z innym odcieniem Edytowane 31 Lipca 2011 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 31.07.2011 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Chyba jednak zostawię tak jak jest . Mnie to właściwie nie za bardzo przeszkadza, skoro o zmianie pomyślałam dopiero gdy odezwały sie głosy namawiające do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 31.07.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 no widzisz! i dobrze na pólkach i w całej kuchni dojdą jeszcze różne duperele. możesz poustawiać tam dodatki w białym kolorze i na pewno się "zrównoważy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 31.07.2011 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 to wkleję zdjątka jak już się zrównoważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Przypadkiem zajrzałam do Twojego dziennika i padłam! Póki co widziałam tylko kuchnię i jest cu-dow-na!!!! DOkładnie taka o jakiej myślę, tylko cały czas boję sie czy drewniany blat sie sprawdzi.Nadrobię zaległości dziennikowe wieczorkiem. Jak na razie dla mnie bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 08.08.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Analieno...jak milosniczka bialych scian mowie jeszcze raz, ze pieknie u Ciebie:yes:...a kuchnia to rewelacja, chociaz drewno na scianie to nie moja bajka:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Podczytuję sobie Twój dziennik, szkoda tylko, że większosć zdjeć jest niedostępna. Nie wiem czy to tylko u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.08.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Aga, zdjątka znów dostępne. Coś namieszałam w dostępach... Zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 08.08.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2011 Analieno...jak milosniczka bialych scian mowie jeszcze raz, ze pieknie u Ciebie:yes:...a kuchnia to rewelacja, chociaz drewno na scianie to nie moja bajka:D Maja Hihi tylko coś ostatnio wątek miłosników białych ścian podupada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.08.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Aga, zdjątka znów dostępne. Coś namieszałam w dostępach... Zapraszam do oglądania Dziękuję, wieczorem pooglądam. |Muszę trochę popracować, bo mnie zwolnią i kto chałupę wybuduję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.08.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 No i nie wytrzymałam do wieczora i przejrzałam Twój dziennik. Chyba nikt nie widział jak ciężko pracuję Bardzo fajny pomysł z malowaniem wnęk przy oknach dachowych. Drzwi wewn. faktycznie wzięłaś z DLH, bo ja u nich takiego wzoru nie znalazłam (a może źle szukałam), a widzą mi sie bardzo? Bardzo podoba mi sie połączenie betonowej podłogi i drewna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 09.08.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Aga, drzwi robiliśmy na zamówienie w tej samej firmie skąd mamy okna i drzwi zewnętrzne - WM Mazurek. PS: Ja też pamiętam jeszcze jak w pracy po forum buszowałam . Teraz już znacznie mniej bo i tempo robót w domu znacząco spadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 11.08.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 Hihi tylko coś ostatnio wątek miłosników białych ścian podupada ....no nie chce mi sie ciagle samej tam wklejac...a pomocnikow jakos malo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.10.2011 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Jak ten czas leci... Jeszcze 2,5 miesiąca i będziemy mieszkać równo rok w naszym domu I jak sie mieszka? Patrzylam na Twoj dziennik jeszcze raz, bo sporo rzeczy mi sie podoba u Ciebie. Analieno, grzejnik/suszarke/drabinke w lazience masz elektryczna? Jezeli tak, to co to jest, za ile i moge poprosic o zdjecie z bliska? U nas mamy w planie 2 elektryczne suszarki, ale cos ciezko z pomyslem co znalezc:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 05.10.2011 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Cześć Maju A dziękuję, mieszka się bosko . Za miesiąc powinniśmy być już podłączeni do wodociągu więc po wodę nie trzeba będzie już jeździć . Co do grzejnika, to jest to grzejnik elektryczny firmy Terma, model quadrus duo. http://www.e-terma.com/quadrus-duo%28pl%29-p-7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts