Analiena 11.09.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Szybka w drzwiach miała być krótsza, to jest ok. Mi chodzi o wielkość szyby obok skrzydła drzwi. Ten fragment drewniany na dole (zaznaczony na żółto) miał być nadal szybą. Szyba miała mieć wielkość tak jak narysowałam tą różową obramówkę.... http://lh6.ggpht.com/_5oJaQc6t0hQ/TIv6xrD8npI/AAAAAAAACZ4/6hg-BGc-Wf8/s512/Drzwi_bl.JPG Nie mam bliższego zdjęcia. Będę rano to coś cyknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 11.09.2010 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Drzwi - ładne! Masz jakieś zbliżenie? Czy oni robią drzwi tylko z jednego gatunku drewna czy można dowolnie zamówić? Z tego co pamiętam robią drzwi z sosnowego drewna i mahoniowego. Realizują indywidualne zamówienia, więc możesz spróbować wysłać zapytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 12.09.2010 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 witaj,sliczny domek przyznam sie,ze tez nie zajazylam o co chodzi z ta szyba,dopoki nie zaznaczylas w ktorym miejscu jest feler ale jak najbardziej rozumiem,ze Ciebie moze to denerwowac(chociaz wyglada ok),w koncu zaplacilas za cos innego... moze dla wlasnej malej satysfakcji zazadaj od producenta jakiegos rabatu,niech sie kurcze ucza sluchac co klient mowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.09.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Wiesz co, jeśli szlag Cię nie trafia to ja bym zostawiła (no chyba, że trafia to wal do nich jak w dym!!!) , ALE domagałabym się dużego rabatu (jeśli coś jeszcze u nich zamawiasz) albo zwrotu części kasy. To na pewno. I nie daj sobie wciskać kitu, 'że się nie da się, bo komora nie wchodzi' - bo u innych jakoś się da. Pomijając wadę takiego okna w postaci innego efektu wizualnego to jest też zaleta: nie będziesz miała wiecznie brudnej szyby na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.09.2010 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 (edytowane) Szlag mnie w sumie nie trafia.... Bardziej jestem zła o to że czekalam na te drzwi długo i strasznie się na nie cieszyłam a tu wtopa. Jestem zła o to że nie mogłam stanąć przed nimi i powiedzieć Wow! Już nawet wymyśliłam że postawię przed tą szybą jakąś donicę prostokątną z wiecznie zieloną roślinką... Faktycznie Aga jest plus w tym że nie będzie się na dole tak szybko brudzić.... Edytowane 12 Września 2010 przez Analiena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.09.2010 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Cześć przywędrowałam z wątku o drzwiach zewnętrznych bo mi intuicja podpowiadała, że trafię na ciekawy domek i nie zawiodłam się dom prezentuje się bardzo fajnie a pomysły na wykończenie nietuzinkowe będę zaglądać i kibicować dalszym etapom. rozumiem, że mozesz być wściekła, że wykonawca nie do końca zrozumiał zamysł z drzwiami, ale i tak jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.09.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Aaaa, o to chodzi. Hmm - akurat na to ja bym na to uwagi nie zwróciła, choć jakbym miała jakiś zamysl, a zrobiliby po swojemu, to bym się wściekła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.09.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Elena, dziękuję za miłe słowa i witam w moich wirtualnych progach Bedziemy dzwonić do firmy, która nam drzwi wykonała w poniedziałek. Chyba zostawimy tak jak jest ale albo bedziemy chcieli dostać rabat na te drzwi bądź na wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Niesamowity jest Wasz dom, a jaki wielki! Ciekawa jestem dalszych prac.Daj wiecej zdjec ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.09.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Zgadzam sie z przedmówczynią domek jest śliczny.Przestronne wnętrza no i piękne drzwi.Moge prosic o namiary na producenta i koszt drzwi na priva.Tak szczerze to mnie nie przeszkadza wielkosc okna w witrynie.Ale jasne walcz o swoje prawa !!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga-Białystok 12.09.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Tak z bliska to jeszcze lepiej to wygląda. Fajnie, że ta dolna rama ma taką samą wysokość jak paski na drzwiach. Jest ok Mozaika - bomba! Gdzie znalazłaś taką firmę?! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.09.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam wszystkich nowozaglądających i dziękuję za słowa uznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.09.2010 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Zgadzam sie z przedmówczynią domek jest śliczny.Przestronne wnętrza no i piękne drzwi.Moge prosic o namiary na producenta i koszt drzwi na priva. Tak szczerze to mnie nie przeszkadza wielkosc okna w witrynie.Ale jasne walcz o swoje prawa !!! http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domu Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 12.09.2010 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Co do producenta mozaiki, znalazła nam nasza znajoma która pracuje w pracowni architektonicznej. Produkowana była w Niemczech niestety nie pamiętam w jakiej firmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 14.09.2010 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Drzwi zostaną, już postanowione. Na razie zgłosiliśmy kwestie do producenta, maja sprawdzić zamówienie i się odezwać. Zobaczymy co zaproponują. Dzięki za opinie, bo nie ukrywam że one też byly pomocne w podjęciu decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.09.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Szybą się nie przejmuj i tak drzwi bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 16.09.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dzięki minkapinka Czekamy na ofertę ceny drzwi wewnętrznych. Mimo że już kocham moje drzwi to rabatu na kolejne drzwi nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 20.09.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2010 WitamJa chciałam zapytać o kolorową mozaikę. Mianowicie, jaka firma robi ją na zamówienie, i jaki jest koszt za metr? Szukam właśnie coś w tym stylu do łazienki dzieci i nigdzie nie ma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 21.09.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Analiena, rewelacyjny widok z antresoli. Super, ta przestrzeń, okna, ekstra. W kwestii barierek - z tego co wiem, barierki są niezbędne do odbioru budynku. I raczej barierki przed podłogą, tak mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.09.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 Też trafiłam tu z wątku o drzwiach zewn. Piękny będzie ten dom, chętnie będę tu zaglądać. Co to za firma od drzwi Mozaika przepiękna!!!!!!! z tą lewą stroną to żartowałaś? pokaż prawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts