rafalfp 17.06.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Witam wszystkich !Przeszukałem całe forum w mojej sprawie i chciałem zaktualizować swoje informacje (posty w tej sprawie są z 2005 2006 roku ).Posiadam pustą działkę bez ogrodzenia, bez żadnych pozwoleń na budowę. Do wszystkich mediów jest odległość ok. 50, 60 m. Chciałem podłączyć w pierwszej kolejności prąd , wodę i przygootować instalację pod gaz i kanalizację. Na tym etapie prad i woda potrzebne mi są aby np. wykosić trawę i podlewać nie wiem np drzewka i warzywa ?!. Ważną informacją jest że działka położona jest na terenie jeszcze nie zatwierdzonym planie zagospodarowania przestrzennego i na terenie Uzdrowiska( tylko w strefie najdalej oddalonej - STREFA "C".). Najbliższe domy sąsiadów oddalone są od mojej działki o jakieś 10 ,15 m ( w pełni uzbrojone ). Czy na tym etapie można podłączyc prąd i wodę bez pozwolenia na budowę ? Edytowane 17 Czerwca 2010 przez rafalfp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts