Liwko 04.05.2017 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 No i dalej nie wiemy w jakim rejonie. Trzeba cię tak ciągnąć za język? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 04.05.2017 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2017 opolskie:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant marki Buderus 18.05.2017 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2017 Witam, A czy zastanawiali się już Państwo nad wyborem pompy ciepła? Jeżeli nie, polecam rozwiązania dostępne w ofercie marki Junkers. Posiadamy szereg pomp ciepła z rodziny Supraeco STE-1 oraz STM-1. Dzięki nowej generacji sprężarek i zoptymalizowanemu układowi chłodniczemu STE-1 osiąga wysokie wartości COP sięgające do 4,8 (wg normy EN 14511). Pompa ciepła cechuje się cichą i wydajną pracą oraz istnieje możliwość uzyskania na nie gwarancji do 5 lat. W sprawie doboru zachęcam do kontaktu z autoryzowanym instalatorem marki Junkers. Nasi specjaliści doradzą w doborze oraz wykonają instalację. Na stronie internetowej http://www.junkers.pl znajduje się wyszukiwarka instalatorów w zależności od miejsca zamieszkania, którzy pomogą z doborem odpowiedniego urządzenia oraz wykonają instalację. Można również skorzystać z całodobowej infolinii pod numerem telefonu: 801 600 801. Zachęcam również do odwiedzenia strony internetowej, na której znajdują się wszystkie informacje odnośnie pomp ciepła z rodziny Supraeco: http://www.junkers.pl/produkty/pompy-ciepla/gruntowe/ Pozdrawiam, ________________________________ Konsultant marki Junkers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okobar 19.05.2017 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 jeszcze szukasz? a co z tymi co robili u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 19.05.2017 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 (edytowane) Interesowalem sie samymi odwiertami gdyz pompe myslalem (samoroba) ale nie wyszlo..Jesli gruntowka to od nich / ale troche nie kalkuluje mi sie dawac 12 tys drozej za gruntowke (szukam tylko invertera)/ ta roznica nie zwroci mi sie w ogrzewaniu.... sklaniam sie raczej ku ppwietrznej Edytowane 19 Maja 2017 przez leniin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
comin 16.12.2017 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2017 Mam pytanko trochę z innej beczki, bo tak czytam wasze stopki i przy wielkości kolektora poziomego podajecie np. 450mto są metry kwadratowe czy bieżące? wydaje mi się że sposób ułożenia (spiralny vs meandryczny) też ma duże znaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1_1975 08.09.2018 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Planuje pompę ciepła z pionowymi odwiertami (4*74 m co daje 296 m) firma wyliczyła koszt na 160 PLN brutto za metr odwiertu (23% VAT).Daje to koszt ponad 47 000 za same odwierty.Spotkał się ktoś z takimi cenami? Może ktoś polecić tańszą firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pytajnick 08.09.2018 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Za 222m , przynajmniej w necie, ta firma chce tyle a jest jedną z droższych: 17 982 zł19 421 zł brutto(8% VAT) Oczywiście diabeł tkwi w szczegółach, o które musisz dopytać.http://vikersonn.eu/kalkulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 08.09.2018 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Witam, Planuje pompę ciepła z pionowymi odwiertami (4*74 m co daje 296 m) firma wyliczyła koszt na 160 PLN brutto za metr odwiertu (23% VAT). Daje to koszt ponad 47 000 za same odwierty. Spotkał się ktoś z takimi cenami? Może ktoś polecić tańszą firmę? Cena z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1_1975 08.09.2018 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Dokładnie cena z kosmosu. Dzięki Pytajnick za podpowiedź, sprawdzę tą ofertę.Myślałem, ze odwierty to będzie najprostsza sprawa.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.09.2018 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2018 Myślałem, ze odwierty to będzie najprostsza sprawa. Bo to nie jest trudna sprawa... Zleć całość firmie instalacyjnej to zapłacisz stawkę VAT 8%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jgrolik 10.09.2018 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Cena z kosmosu. Cena z kosmosu o ile grunt to nie są skały wtedy cena znacznie rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam1_1975 22.09.2018 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 (edytowane) To nie skały, grunt w Warszawie,znalazłem ofertę moderowano i raczej z nimi zrobimy wszystko. Edytowane 22 Września 2018 przez Tomaszs131 Reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karster 22.09.2018 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2018 Jakie są obecne ceny odwiertów na gotowo? Jeśli ma to znaczenie, kujawsko-pomorskie, okolice ciechocinka.Czy jest jakaś granica/ cokolwiek co pozwala zdecydować kolektor poziomy/odwierty? Działka spora ale dużo piasku i jakieś poklady gliny (raczej niezbyt duze). Woda raczej głeboko a co ciekawe, na wiosnę masakra z jazdą po dzialce (jak na bagnach/ torfowiskach, wszystko pływa). PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts