Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drzwi wewnętrzne Stolbud Włoszczowa

Recommended Posts

ja moge Ci odpowiedziec ze strony dystrybutora :) Obsluguje inwestycje mojej kolezanki w Kaliszu zawiozlem tam juz okolo 250 par tych drzwi w ciagu 2 ostatnich lat (Presa wejsciowe do mieszkan)

Jezeli zamawiasz drzwi Stolbudu i podadza Ci termin w tygodniach - dolicz do tego dodatkowo 1-2 tygodnie.

Zdarza sie czasami, ze zapomna dolaczyc progu, wizjera lub wysla Twoje drzwi do miejscowosci na ta sama litere :) (moje zamiast w Kaliszu wyladowaly w Koszalinie, a inne zamawiane dla jednego z wykonawcow zamiast do Warszawy pojechaly do Walbrzycha ) Na szczescie "odkrecaja" to w ciagu jednego do dwóch dni.

W przypadku gdy zapomna dolaczyc np progow podlatuje serwis, a gdy pojada nie w to miejsce w kraju szybko organizuja "podmianke" i dzien lub dwa pozniej sa juz u Ciebie.

Co do samej jakosci - można je zdecydowanie polecic, dobrze wykonczone i w rozsadnych cenach.

Dodam tylko ze dla mnie te ich drobne wpadki to takie zabawne urozmaicenie w codziennym zyciu ktore nie stanowia jakiegos wiekszego problemu, te pomylki naprawiaja szybciutko, ale przyznam szczerze ze mialem niezly ubaw gdy zapytalem ich PH co mial z geografii w szkole :) Dla mnie, mojej kolezanki z Kalisza i wykonawcy z W-wy to zabawne sytuacje, bo nie gonil nas bardzo czas, ale kogos innego moze to pewnie niezle wkurzyc.

Edytowane przez fighter1983

• 1 month później...