Sebxyz 17.06.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Dzień dobry.Moje pytanie jak w temacie, a mianowicie czy ktoś z forumowiczów użytkuje drzwi wewnętrzne tej firmy? Jak wygląda wykończenie na jakim poziomie, obsługa klienta?Dziękuje z góry za informacje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 20.06.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Sam pytałem z kolei o drzwi zewnetrzne z tej firmy i wyglada na to ze nikt nie ma tych drzwi Mają bardzo ładnie wykonane zewnetrzne i wewnetrzne ale trudno tu o opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 20.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 (edytowane) ja moge Ci odpowiedziec ze strony dystrybutora Obsluguje inwestycje mojej kolezanki w Kaliszu zawiozlem tam juz okolo 250 par tych drzwi w ciagu 2 ostatnich lat (Presa wejsciowe do mieszkan) Jezeli zamawiasz drzwi Stolbudu i podadza Ci termin w tygodniach - dolicz do tego dodatkowo 1-2 tygodnie. Zdarza sie czasami, ze zapomna dolaczyc progu, wizjera lub wysla Twoje drzwi do miejscowosci na ta sama litere (moje zamiast w Kaliszu wyladowaly w Koszalinie, a inne zamawiane dla jednego z wykonawcow zamiast do Warszawy pojechaly do Walbrzycha ) Na szczescie "odkrecaja" to w ciagu jednego do dwóch dni. W przypadku gdy zapomna dolaczyc np progow podlatuje serwis, a gdy pojada nie w to miejsce w kraju szybko organizuja "podmianke" i dzien lub dwa pozniej sa juz u Ciebie. Co do samej jakosci - można je zdecydowanie polecic, dobrze wykonczone i w rozsadnych cenach. Dodam tylko ze dla mnie te ich drobne wpadki to takie zabawne urozmaicenie w codziennym zyciu ktore nie stanowia jakiegos wiekszego problemu, te pomylki naprawiaja szybciutko, ale przyznam szczerze ze mialem niezly ubaw gdy zapytalem ich PH co mial z geografii w szkole Dla mnie, mojej kolezanki z Kalisza i wykonawcy z W-wy to zabawne sytuacje, bo nie gonil nas bardzo czas, ale kogos innego moze to pewnie niezle wkurzyc. Edytowane 20 Czerwca 2010 przez fighter1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tlalken 24.07.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 (edytowane) Nikt nie ma drzwi ze Stolbudu Włosczowa? Edytowane 24 Lipca 2010 przez tlalken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts