Tomek-P 18.06.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 WitamNabyłem od znajomego zwykłą brame garażową otwieraną do góry jednoskrzydłową,on urzywał ją 2 lata tylko jak zamontował nie ściągną foli ochronnej być może z nie wiedzy że takowa na niej jest..no i po 2 latach ta folia spękała(pewnie od słońca) i nie idzie jej zdjąć bo przywarła do lakieru. skrobać nie chce mocno bo ją porysuje. malowanie zostawiam na koniec bo może ktoś sobie poradził z tym problemem!!!Pozdrawiam czekam na odpowiedż!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaroll 21.06.2010 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Najlepiej jakąś myjką ciśnieniową.Powinno zejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-P 21.06.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 próbowałem, co prawda moja myjka to taka cieńka jest. może pożycze taką lepszą to zobacze dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts