Shooter10 02.03.2012 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 (edytowane) Likwidacja ścianki w salonie dla mnie nie ma sensu. Komunikacja w całym domu będzie się odbywać przez salon. Wszyscy będą wszędzie chodzić przez salon. Czy to goście czy znajomi dzieci. Edytowane 2 Marca 2012 przez Shooter10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 04.04.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 my też nie pozbyliśmy się ścianki w salonie...to zabieg bez sensu jak dla mnie....mam pytanie do tych z Was, którzy już ocieplali górę...jak dużo metrów wełny jest potrzebne aby ocieplić dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziuta2 14.04.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Tak od niechcenia, ku rozwadze i przemyśleniu... Mamy okna w kolorze "ciemny dąb". Nie polecam. Dobranie do tego koloru drzwi (tym bardziej 100) i bramy garażowej? Zdecydowanie DLA BARDZO WYTRWAŁYCH. Warto też przemyśleć likwidację drzwi balkonowych w jednej z sypialni. My zlikwidowaliśmy. Ze względu na taras dociera tam bardzo mało światła. Ps. Ocieplamy. Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Kaziuta2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shooter10 14.04.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 Zauważyłem też to, że likwidacja drzwi balkonowych w sypialni może zrobić z niej zbyt słabo doświetlone pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 24.04.2012 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witajcie chcemy z żoną kupić ten projekt, możemy poprosić zdjęcie z wewnątrz domku. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aDw 24.04.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Kaziuta , ogólnie świetnie domek sie prezentuje ! można prosić o zdjecie frontu ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziuta2 25.04.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 25.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 (edytowane) no to i ja się pochwalę w sobotę odpalamy piec...dużo pracy za nami ale ile jeszcze przed .... Edytowane 25 Kwietnia 2012 przez zadumana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 25.04.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witajcie,Mam pytanie do "zadumana". Mieszkamy 55 km od Radomia, czy byłaby możliwość obejrzenia Waszego domku w realu?Czekamy na odpowiedź: [email protected] Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 26.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 oczywiście można...ktoś z forum już wcześniej o to pytał...ale chyba wiadomości przez forum nie dochodziły...nie mam nic do ukrycia więc zapraszam... nr telefonu wrzucę na meila... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziuta2 26.04.2012 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Jaaakie ładne zdjęcia Tez mam pytanie do "Zadumanej". Czy dach jest brązowy, czy grafit, (bo trudno ze zdjęcia stwierdzić), Podbitka brązowa? A jaki jest kolor drzwi wejściowych i bramy garażowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 26.04.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Kaziuta ładne zdjęcia dajemy bo Jesienna jest pięknym prostym domem dach i podbitka w kolorze ciemnego brązu..ruukki finnera...a okna, drzwi i brama w kolorze ciemnego orzecha...kolorystycznie fajnie się zgrało wszystko...tylko nie wiem jaka elewacja ...jaka będzie u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziuta2 26.04.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 ...u nas kolorystyczny galimatias. Nieświadomie wybraliśmy kolor okien, do którego trudno cokolwiek dobrać. Jeśli drewniane drzwi, to na pewno nie w kolorze garażu. Najbardziej zbliżony (zdaniem pana od drzwi) to wenge. A podbitka? Miał być grafit, ale nie sądzę, by udało się dobrać odcień zbliżony do blachy:( Elewacja - złamana biel (po dawnemu "kość słoniowa" . Sama jestem ciekawa efektu końcowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 27.04.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 taka kość słoniowa to miał być też nasz kolor ale nie wiem czy grało by to z brązową resztą...chyba uderzymy w jakiś jasny beż...chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 28.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam wszystkich budujących lub mających w planach budowę tego,jak dla mnie i mojego męża,wymarzonego domeczku.W przyszłym tygodniu zamawiamy projekt.Chcemy wprowadzic parę zmian.Zamiast garażu zrobimy kotłownie i pokój,za pokojem w miejscu kotłowni będzie garderoba a za nią wc i poszerzona łazienka.Mamy w planach w przyszlości zaadoptowac poddasze więc w salonie w wyjściu obok sypialni będą kręcone schody.Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 30.04.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 te zmiany wg mnie są praktyczne jeśli nie potrzebujecie garażu...a jest niewielki niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 30.04.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 "zadumana" dziękujemy za nr telefonu A powiedzcie mi jaki jest strych (jaka wysokość) i czy ktoś z Was dał ściankę kolankową żeby było "tam wyżej" czy zostało a jak jest czyli murłata na od razu na wieńcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shooter10 01.05.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Jeśli ktoś ma takie fotki to bardzo chciałbym zobaczyć jak prezentuje się elewacja frontowa "zadumki" bez garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 02.05.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ja bardzo chętnie dodałabym takie zdjęcia ale niestety jesteśmy dopiero na początku tej długiej drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shooter10 03.05.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 To jeśli możesz wrzuć same rzuty i rysunki elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts