aDw 29.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) wymiary rzutu pomieszczeń Na stronie możesz sobie pomierzyć pomieszczenia http://projekty.muratordom.pl/projekt_jesienna-zaduma,1857,0,0.htm. A apropo belki ja mam żelbet dołem 2 x fi 16 górą 2x12 wymiar belki o ile dobrze pamiętam 24x30 ale nie dam sobie ręki uciąć. Mój wujek też buduję zadume i zamiast żelbetu ma drewnianą belkę montowaną łącznikami kątowymi do słupa i wieńca z drugiej strony i razem skręcone z murłątą prętami gwintowanymi. Sprawdź pocztę http://img62.imageshack.us/img62/5489/p1220613.jpg http://imageshack.us/f/62/p1220613.jpg/ full wersja Edytowane 29 Stycznia 2013 przez aDw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafael404 23.02.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 witam wszystkich po długiej przerwie odpowiadam KOWALKA instalacja została rozłożona na etapie lania płyty ma to jedną wielką zaletę wwożenie piachu przez otwory drzwi to troche nie halo u mnie zrobiła to koparka jest tylko małe ale musisz wiedzieć gzie będzie będą zlewy umywalki kibelki może nie co do centymetra no ale . Dołącze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafael404 23.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafael404 23.02.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 26.02.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Witam po przerwie zimowej,rafael404 bardzo serdecznie dziekuje Ci za odpowiedz i za zdjecia SUPER.Tez tak bedziemy robic.Jak Wasze budowy,my NARESZCIE powolutku zaczynamy,˛malzonek skreca juz zbrojenie,mamy juz uzgodnionego dostawce materialu,wiekszosc towaru bierzemy od jednego a ze ma w ofercie prawie wszystko wiec cenowo w porownaniu do innych jest bezkonkurencyjny.kgracjank zalaczam rzuty pomieszczen na forum,my robimy bez garazu,troszke pozmienialismy wiec moze komus sie to przyda.aDw ponawiam moja prosbe jezeli jest mozliwosc obejrzenia Twojej budowy to bardzo chetnie skorzystamy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aDw 27.02.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 W środku jeszcze nie ma działówek , ale oczywiście zapraszam. Jestem od pon do piątku jeszcze w Polsce , pózniej na 6 tyg wyjeżdzam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafael404 28.02.2013 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam po przerwie zimowej,rafael404 bardzo serdecznie dziekuje Ci za odpowiedz i za zdjecia SUPER.Tez tak bedziemy robic.Jak Wasze budowy,my NARESZCIE powolutku zaczynamy,˛malzonek skreca juz zbrojenie,mamy juz uzgodnionego dostawce materialu,wiekszosc towaru bierzemy od jednego a ze ma w ofercie prawie wszystko wiec cenowo w porownaniu do innych jest bezkonkurencyjny.kgracjank zalaczam rzuty pomieszczen na forum,my robimy bez garazu,troszke pozmienialismy wiec moze komus sie to przyda.aDw ponawiam moja prosbe jezeli jest mozliwosc obejrzenia Twojej budowy to bardzo chetnie skorzystamy.Pozdrawiam Proszę jak coś jeszcze mogę podpowiedzieć to chętnie ja jestem na etapie tynków posadzek fajne rozmieszczenie pomieszczeń nasz domek jest bez garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elissa 01.03.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 A może ktoś buduje Jesienną Zadumę- wariant II? http://projekty.muratordom.pl/projekt_jesienna-zaduma-wariant-ii,2690,0,0.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 03.03.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Hej aDw,czy chodziło o ten jutrzejszy poniedziałek bo jeżeli tak to nam pasuje czwartek,piątek lub weekend,podaję e-mail [email protected] daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 10.03.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 WitajcieMam pytanie: jakie budowaliście kominy i jaki był koszt materiału? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aDw 10.03.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Witajcie Mam pytanie: jakie budowaliście kominy i jaki był koszt materiału? Pozdrawiam 0 zł , nie mam żadnego kowalka wysłałem maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 13.03.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 Bardzo dziękuję aDw za możliwośc obejrzenia budowy,domek jest super ,utwierdzając sie w trafności wyboru idealnego projektu od razu spotkaliśmy się z kierownikiem budowy,wszystko już dogadane,uzgodnione i w piątek ma już zgłosic naszą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_48 17.03.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 witam liczył ktoś koszt budowy tego projektu zaczynając od fundamentów .... jeśli by ktoś robił takie rozliczenie i chciał się nim podzielić to proszę o priv ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_48 21.03.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czy ktos z was ma w wiekszej lazience prysznic i wanne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_48 21.03.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czy ktos buduje lub wybudował zadume z okolic czestochowy lub sląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybkibil121 21.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam wszystkich użytkowników forum zauroczonych Jesienną Zadumą. Czy jest tu może nadal obecny użytkownik z Ostrowca Św. Ja jestem z okolic Ostrowca i właśnie planujemy zakup projektu. Chciała bym zadać kilka pytań odnośnie budowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 21.03.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 czy ktos z was ma w wiekszej lazience prysznic i wanne ?? Witam wszystkich nowo przybyłych do wątku. Jesteśmy na etapie poziomu zero ale podejrzewam, że ciężko będzie tam zmieścić obydwa sanitariaty. Ja prysznic planuję zainstalować w mniejszej łazience, która będzie powiększona kosztem kotłowni. Dodam jeszcze, że Nasz budynek jest poszerzony o 40 cm z prawej strony czyli Nasza "duża" łazienka będzie miała wymiary 200 na 370 cm (nie za duża, nie za mała) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 22.03.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 WitamMy mamy powiększoną łazienkę i mamy zamiar wstawic dużą kabine prysznicową z hydromasażem i głębokim brodzikiem ze względu na dzieci,można taką kabinę kupić już za przystępną cenę.Chyba zrezygnujemy z drugiego wc,mąż chciał je zlikwidować i powiększyć jeszcze łazienkę ale tak sobie teraz myślę że chyba pójdziemy na kompromis i troszkę powiększymy łazienkę a resztę pomieszczenia zostawię na np.dodatkową zamrażarkę i składzik gospodarczy np.na mopa a wejście będzie z garderoby. ż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaziuta2 22.03.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 My wybudowaliśmy dom dokładnie wg projektu. Nie up(y)chałabym prysznica w łazience (mamy wannę narożną). Lepiej byłoby powiększyć wc kosztem kotłowni. My mamy duży piec na paliwo stałe, a i tak zostało dużo miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniczka33 26.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam wszystkich budujących jesienna zadume, zakupiłam projekt i czekam na pozwolenie na budowe, chętnie obejrze zdjęcia z aranżacji wnetrz, wiem ze sa na stronie muratora gotowe ale brakuje kuichni co dla mnie jest najważniejsze.Jesli ktoś wrzuci na forum to bede wdzięczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts