kowalka 04.05.2012 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Pewnie,że mogę ale dopiero zamówiliśmy projekt więc jeszcze troszkę trzeba poczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo.s 04.05.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 te zmiany wg mnie są praktyczne jeśli nie potrzebujecie garażu...a jest niewielki niestety... Witam My z żoną również przymierzamy się do wyboru JZ. Mam pytanie odnośnie garażu, jakie auto tam może wejść...np. yaris,octavia,passat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 05.05.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 no ja mam zamiar upchnąć w tym garażu coś większego niż passat...myślę że dam rade miałam na myśli bardziej to, że oprócz auta nie bardzo widzę miejsce na coś więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Shooter10 05.05.2012 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witam jakie auto tam może wejść...np. yaris,octavia,passat? Auto osobowe to wejdzie każde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 12.05.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Hej.A cóż tutaj taka cisza,pochwalcie sie swoimi domkami,fajnie jest móc na nie popatrzec i pomarzyc.My mamy już projekt a teraz adaptacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 14.05.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Witajcie,Chcieliśmy serdecznie podziękować koleżance zadumana wraz z mężem za bardzo miłe i ciepłe przedstawienie swojej Jesiennej Zadumy. Domek jest rewelacyjny, właśnie taki o jakim sobie marzymy nie za duży nie za mały (no może garaż) ale zobaczymy co architekt powie na poszerzenie o 24-48 cm. Tak czy inaczej na 99 % klamka zapadła i to właśnie Jesienna Zaduma spełni Nasze marzenia. Serdecznie pozdrawiamy i jeszcze raz DZIĘKUJEMY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 15.05.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 hej, nam było bardzo miło Was gościć i pokazać Wam spełnienie naszych marzeń fajnie że tak sympatyczni ludzie budują takie sympatyczne domki na meila wrzucę to co obiecałam.... nam właśnie wstawili wewnętrzne parapety i zaczynają trzeć ściany projekt kuchni też już mamy więc zaczynamy działać "na ostro" serdecznie pozdrawiamy z Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 19.05.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Witajcie, Chcieliśmy serdecznie podziękować koleżance zadumana wraz z mężem wysłałam dwa prywatne meile ...nie dostałam potwierdzenia odbioru i nie wiem czy doszły do Was...proszę dajcie znać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 21.05.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Witaj,Doszedł tylko jeden z projektem kuchni (jest rewelacyjna), a drugiego nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 27.05.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Witajcie planujemy zmienić wyjście na taras, chcemy okno o szer 270cm zmienić na wyjście tarasowe 180cm a to co jest w projekcie zamurować lub zmienić no okno. Macie jakieś pomysły jak mógłby wyglądać nowy taras i co zrobić z tą zadaszoną częścią starego tarasu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 01.06.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Hej, co tu taka cisza? Jak Wasze budowy? U nas projekt poszedł do adaptacji, poszerzamy garaż i całą "prawą" ścianę do szerokości pomieszczeń na 3,70 Edytowane 1 Czerwca 2012 przez ejdiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 02.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam.Nasz projekt tez jest juz na etapie adaptacjii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 02.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Witam.Nasz projekt tez jest juz na etapie adaptacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 05.06.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 witam....my szykujemy dokumenty do odbioru Jesiennej a potem nadamy jej własny prywatny numer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kowalka 06.06.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 GRATULACJE!Z pewnoscia radosc Was rozpiera,to musi byc cudowne uczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 06.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 witam....my szykujemy dokumenty do odbioru Jesiennej a potem nadamy jej własny prywatny numer... Gratulacje! A my cierpliwie czekamy na papiery :/ Mam pytanie.. Jakiej wysokości macie komin ten od kominka (chodzi mi o odległość od szczytu komina do kalenicy lub "boczne" wyskości komina od połaci dachu do szczytu komina) ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 06.06.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dzięki trochę papierów musimy zebrać żeby odebrać budynek...myślałam że to proste ale jak zwykle w tym kraju papierologia króluje za jakiś miesiąc może złożymy wszystko do urzędu...a na koniec lipca, początek sierpnia planujemy przeprowadzkę... czyli ostatnia prosta przed nami co do kominów....odpowiem jak sie dowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zadumana 08.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 nasza Jesienna ogrodzona czas na kostkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 08.06.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Super ogrodzenie, żona zawsze o takim mówi (broń Boże cegła klinkierowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ejdiaj 13.06.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 co do kominów....odpowiem jak sie dowiem witajcie, i jak wiemy coś o kominach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts