Gagata 18.06.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Mam takie pytanie - może ktoś z mądrych ludzi stąd mi pomoże.Podano mi adres ftp, na który muszę wrzucić zdjęcia. OK. Ale - JAK TO SIĘ ROBI ?? Proszę o pomoc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 18.06.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 zainstaluj klienta ftp ja uzywam windows commandera bo sie przyzwyczailem. Wpisujesz hosta, usera, haslo i juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 18.06.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 fighter1983 - naprawdę bardzo Ci dziękuję, ale nic nie zrozumiałam. Czy mógłbyś jakoś ..... bardziej opisowo? Zrozumiem, jak nie będzie Ci się chciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyposaza 18.06.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Ja postaram Ci się pomóc. Ściągnij program Total Commander : http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&q=total+commander+download&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=tota&gs_rfai=&fp=c1e92b379baf970f Po jego zainstalowaniu, kliknij ikonkę FTP mniej więcej na środku paska narzędzi na górze. Następnie kliknij "new connection", w polu "host name" wpisz adres serwera FTP, następnie użytkownika i hasło (username i password), kliknij OK, pożniej "connect" i gotowe. W tym momencie jesteś na serwerze FTP, gdzie podobnie jak w eksploratorze wrzucasz lub ściągasz pliki, tworzysz katalogi itp. Mam nadzieję, że Ci pomogłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.06.2010 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Wyposażam - POMOGŁEŚ! Zrobiłam co trzeba. Bardzo Ci dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts