Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam,

Chciałbym zaprosić do współpracy z firmą DKD Group zlokalizowanej na ul. Szczęśliwej 50 w Gdańsku (za C.H. Auchan). W swojej ofercie posiadamy materiały budowlane produkcji niemieckiej w połowie wartości rynkowej.

W chwili obecnej (w cenach hurtowych netto):

- skrzydła wewnętrzne białe lite drewno firmy KILSGAARD (570zł/skrzydło - w sklepach od 950 zł, 245zł/ościeżnica - w sklepach od 500 zł)

- grzejniki panelowe stalowe BIASI i FORELLI GROUP (7,50zł/kg)

- terakota drewnopodobna z gresu (21 zł/m2)

- fugi budowlane (1,50 zł/kg)

- farby na elewację, biały sylikat KNAUF (100 zł/20 kg)

- farby emulsyjne kolor DULUX, B&Q (2zł/kg)

- umywalki marmurowe (od 250 zł/szt)

i wiele innych

Wszystkie towary są pełnowartościowe a tak niska cena spowodowana jest dostępem do materiałów z nadprodukcji w Niemczech.

Z poważaniem,

Jakub Choczaj

[email protected]

tel. 58 305 43 04

tel.kom. 509 270 535

Edytowane przez DKD-Group
zmiana cen

• 1 month później...

Witam,

Przepraszam, że nie odpowiadałem wcześniej, ale nie zaglądałem na to forum. Dlatego też zostawiłem namiary na siebie.

Jesteśmy hurtownią, która docelowo obsługuje deweloperów, hurtowników i inwestorów, więc mówimy tutaj o zamówieniach całotirowych, a przynajmniej paletowych. Wtedy jakikolwiek transport byłby możliwy.

Podane ceny są cenami hurtowymi i w przypadku ilości detalicznych cena ta jest większa, choć nie przekracza 50% wartości rynkowej.

Pozdrawiam i zapraszam do współpracy

Jakub Choczaj