DKD-Group 18.06.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, Chciałbym zaprosić do współpracy z firmą DKD Group zlokalizowanej na ul. Szczęśliwej 50 w Gdańsku (za C.H. Auchan). W swojej ofercie posiadamy materiały budowlane produkcji niemieckiej w połowie wartości rynkowej.W chwili obecnej (w cenach hurtowych netto):- skrzydła wewnętrzne białe lite drewno firmy KILSGAARD (570zł/skrzydło - w sklepach od 950 zł, 245zł/ościeżnica - w sklepach od 500 zł)- grzejniki panelowe stalowe BIASI i FORELLI GROUP (7,50zł/kg)- terakota drewnopodobna z gresu (21 zł/m2)- fugi budowlane (1,50 zł/kg)- farby na elewację, biały sylikat KNAUF (100 zł/20 kg)- farby emulsyjne kolor DULUX, B&Q (2zł/kg)- umywalki marmurowe (od 250 zł/szt)i wiele innychWszystkie towary są pełnowartościowe a tak niska cena spowodowana jest dostępem do materiałów z nadprodukcji w Niemczech. Z poważaniem, Jakub Choczaj[email protected]tel. 58 305 43 04tel.kom. 509 270 535 Edytowane 4 Sierpnia 2010 przez DKD-Group zmiana cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Prowadzicie sprzedaz wysylkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DKD-Group 04.08.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Witam, Przepraszam, że nie odpowiadałem wcześniej, ale nie zaglądałem na to forum. Dlatego też zostawiłem namiary na siebie.Jesteśmy hurtownią, która docelowo obsługuje deweloperów, hurtowników i inwestorów, więc mówimy tutaj o zamówieniach całotirowych, a przynajmniej paletowych. Wtedy jakikolwiek transport byłby możliwy.Podane ceny są cenami hurtowymi i w przypadku ilości detalicznych cena ta jest większa, choć nie przekracza 50% wartości rynkowej. Pozdrawiam i zapraszam do współpracy Jakub Choczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts