rataj75 18.06.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Czy ktoś z Was kupował panele podłogowe na allegro z montażem gratis ? Ciekawa jestem jakie są Wasze opinie na temat doświadczenia grup monterskich, terminowości, fachowości itd A może polecić jakiegoś sprzedającego ? Interesują mnie panele firmy Balterio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agataw10 22.06.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam,zamówiłam panele z montażem gratis z allegro - Firma Claspol z Sosnowca - kontakt i wszystko inne ok. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 22.06.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, zamówiłam panele z montażem gratis z allegro - Firma Claspol z Sosnowca - kontakt i wszystko inne ok. Polecam. Rozumiem że montaż poszedł sprawnie a panowie zorientowani jak się je kładzie ? Edytowane 22 Czerwca 2010 przez rataj75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoris 22.06.2010 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 U mnie panowie byli w miarę zorientowani ale zaczęli montaż dopiero około godziny 16 więc próbowali maksymalnie szybko położyć panele. A wiadomo że co nagle to po diable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 22.06.2010 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 witam , zamówiłam przez allegro panele wraz z montażem z firmy Partner z Dąbrowy Górniczej.Wszystko świetnie dograne , montaż paneli 110m2 trwał 4 godz. Polecam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietap 11.12.2010 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2010 (edytowane) nie wiem jak z montażem ale ja szczerze odradzam zakup w sklepie Profil-panele Dąbrowa Górnicza.Doradztwo fatalne a jeśli już coś wybierzesz i w normalnym świetle okaże się niedopasowane NIE LICZ że ci to wymienią .Każą Ci poczytać kodeks-BRAK LUDZKIEGO PODEJŚCIA Edytowane 11 Grudnia 2010 przez bietap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts