asia1997 06.02.2004 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Potrzebuje adwokata. Wiem, że jest ich pełno, ale ja bym chciała takiego z polecenia.Mieszkam w Poznaniu i zamierzam skarżyć ZE.POMOŻECIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 07.02.2004 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Szkoda, że nie w Warszawie bo tu kogoś mam. Przykro mi. Może ktoś inny odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 07.02.2004 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 w każdym razie dzieki za chęci Mam nadzieję, że ktos mi pomoże, bo mam ochote pokazać Energetyce, że zwykły śmiertelnik moze coś zdziałać i z nimi wygrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pyrka 07.02.2004 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Czym się Tobie tak narazili, pewnie nie chcą przyłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia1997 08.02.2004 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Mam ich rzecz na swoim prywatnym gruncie tzn. słup WN 2x110 kv, który stoi bezprawnie, bez zgody właściciela.A oni bezczelnie stawiaja mi warunki - chore zresztą.Przepłakałam pół nocy, gdyż na wiosne chciałam zacząć budowę domku, ale rano postanowiam walczyć.Tylko czy mam szanse? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 08.02.2004 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Asiu, trzymaj się. Nic bez zgody właściciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 22.02.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Qrde,taki slup w sasiedzctwie to niefajnie....pomysl aby dom stał jak najdalej od słupa,wokół ktorego jest pole elektromagnetyczne i niech je szlag trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bilbo 22.02.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Asiu, trzymamy za Ciebie kciuki!Justa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2004 Qrde,taki slup w sasiedzctwie to niefajnie....pomysl aby dom stał jak najdalej od słupa,wokół ktorego jest pole elektromagnetyczne i niech je szlag trafi andrzejj, troszke przesadziłeś. Jesli coś promieniuje, to raczej linia energetyczna, a nie słup. Ale generalnie fakt, im dalej od wszelkich linii, słupóe itp. tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejj_ 23.02.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Qrde,taki slup w sasiedzctwie to niefajnie....pomysl aby dom stał jak najdalej od słupa,wokół ktorego jest pole elektromagnetyczne i niech je szlag trafi andrzejj, troszke przesadziłeś. Jesli coś promieniuje, to raczej linia energetyczna, a nie słup. Ale generalnie fakt, im dalej od wszelkich linii, słupóe itp. tym lepiej Przepraszam,nieraz niektore rzeczy wydaja mi sie oczywiste.Mialem na mysli cały pas wzdłuz linii wysokiego napięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts