queyu 19.06.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam, ostatnio zetknąłem się z problemem jak nazwać planowany budynek który jest projektowany w całości pod wynajem (usługa agroturystyczna). Co wpisać we wniosku o ustalenie warunków zabudowy, jak następnie owy budynek nazwać we wniosku o dotację unijną oraz czy taki budynek projektuje się jako mieszkaniówkę czy też budynek użyteczności publicznej (chodzi mi tu o to czy projekt trzeba oddać do sprawdzenia i ponownego opieczętowania)? Zależy mi na tym żeby to NIE był pensjonat, hotel itp. Chcę to zaprojektować na podstawie załącznika 7 do Rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie z dnia 19 sierpnia 2004 r. (Dz.U. z 2006r. nr 22 poz. 169)Pozdrawiam i proszę o jakieś podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrz 10.01.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Zaraz przejrzę forum i dokończę formalności (te nieformalne też ). Podpinam się pod pytanie bo natknąłem się na mur. Aby sięgnąć po pieniądze unijne, budynek nie może mieć w nazwie "mieszkalny" A Urząd Gminy nie zna niczego co miałoby "miejsca noclegowe" w nazwie. Bardzo proszę o pomoc, sprawa absolutnie pilna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilo23 14.11.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Andrzej interesuje mnie jak zalatwiles ta sprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts