anikka 19.06.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Witam, może mi poradzicie w kwestii drzwi: szukam dobrych drzwi wewnętrznych fornirowanych, ale te, które mi się do tej pory podobały (Entra, Moric, Ronkowski) oscylują w okolicach 3000-4000 zł. To jednak za drogo, szczególnie jeśli się ma do kupienia kilkanaście takich drzwi;) Czy możecie mi doradzić jakąś inna tańszą firmę, w której za około 2000-2500 zł kupię drzwi fornirowane z ościeżnicami? Aha, i zdecydowanie nowoczesne, minimalistyczne wzornictwo:) Anikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 sorki ale trudno ci będzie znaleźć drzwi fornirowane w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 19.06.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 http://www.drzwi-cal.pl/files/file/cenniki/wewnetrzne.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 20.06.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 ja kupiłem sobie drzwi wewnętrzne drewniane, fornirowane red meranti za 1700 PLN/szt. Łącznie miałem 5 sztuk.Proste lakierowane na teak. Opaska ościeżnicy na 5 cm.Grubość ramiaka 45 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał 22 20.06.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam.Napisz mi na e-maila ile szt i wogóle tych drzwi.Pomogę jeśli jeszcze trzeba.[email protected] może mi poradzicie w kwestii drzwi: szukam dobrych drzwi wewnętrznych fornirowanych, ale te, które mi się do tej pory podobały (Entra, Moric, Ronkowski) oscylują w okolicach 3000-4000 zł. To jednak za drogo, szczególnie jeśli się ma do kupienia kilkanaście takich drzwi;) Czy możecie mi doradzić jakąś inna tańszą firmę, w której za około 2000-2500 zł kupię drzwi fornirowane z ościeżnicami? Aha, i zdecydowanie nowoczesne, minimalistyczne wzornictwo:) Anikka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.06.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 ? Aha, i zdecydowanie nowoczesne, minimalistyczne wzornictwo:) Anikka Wojtku.... Cal ma raczej klasyczne wzornictwo, chociaż pewne, proste modele są ponadczasowe i pasują do nowoczesnych wnętrz. Wg mojej wiedzy ciężko je zmieścić do 2 tys.. Za to ta Entra czy Ronkowski są jakoś wysoko wyceniane. Może warto sprawdzić innych dystrybutorów? A ja zamieszczę link - bardziej jako sondę.. http://www.urzedowski.com.pl/?p=/pl/1produkty/03drzwiwewnetrzne/desmo/index czy to może trafiać w gusta? Aha, nie znam cennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dajana2110 20.02.2012 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Witam, może mi poradzicie w kwestii drzwi: szukam dobrych drzwi wewnętrznych fornirowanych, ale te, które mi się do tej pory podobały (Entra, Moric, Ronkowski) oscylują w okolicach 3000-4000 zł. To jednak za drogo, szczególnie jeśli się ma do kupienia kilkanaście takich drzwi;) Czy możecie mi doradzić jakąś inna tańszą firmę, w której za około 2000-2500 zł kupię drzwi fornirowane z ościeżnicami? Aha, i zdecydowanie nowoczesne, minimalistyczne wzornictwo:) Anikka Jeżeli ktoś szuka drzwi fornirowanych w cenie 2500 - 3000, polecam firmę KRUG home z pod poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terma 23.02.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 (edytowane) Witam, może mi poradzicie w kwestii drzwi: szukam dobrych drzwi wewnętrznych fornirowanych proszę bardzo - polecam, są śliczne i porządnie wykonane. http://ekatalog.stolbud.pl/ strona 82/83 Edytowane 23 Lutego 2012 przez terma dodanie treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pracownikfirmy 23.02.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 sorki ale trudno ci będzie znaleźć drzwi fornirowane w takiej cenie Witam Absolutnie się z tym nie zgodzę.Czytam forum od wczoraj i Panowie wybieracie najdroższe drzwi drewniane jakie są na rynku informując, że za kwotę 2000 zł nie da się kupić bardzo dobrze wykonanych drewnianych drzwi. Pracuję w zakładzie zajmującym się wyłącznie produkcją drzwi wewnętrznych w żadnym stopniu nie odbiegających od marek przez Was tu wymienianych i wiem, że za 2000 zł można bez problemu kupić takie drzwi. Także proponuje pytającym poszukać w nieco mniejszych firmach ( które de facto różnią się tylko wielkością , parki maszynowe i materiały używane do produkcji drzwi są przecież tych samych firm ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KarolaTom 21.03.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Uważam podobnie, warto przejrzeć ofertę mniejszych producentów drzwi, jest ich dużo i wystarczy dobrze poszukać a na pewno coś znajdziesz. Często mozna też trafić na jakieś promocje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianekK 22.03.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Też uważam że to przepłacanie pieniążków za 1 szt drzwi 2000 - 3000 zł.U mnie są drewniane, wykonane przez lokalnego stolarza za 1000 zł wraz z ościęznicami na grubośc muru (tj. ok 20cm) i z montażemA oto jak wyglądają https://lh3.googleusercontent.com/-amoa3nq8MYg/S8iNn6pL3iI/AAAAAAAAAUc/LKOQyURd9Y8/s640/100_0356.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 22.03.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Przepłacenie jak przepłacenie. Po prostu są z innych materiałów, niekoniecznie widocznych na pierwszy rzut oka. I też wcale to nie znaczy, że musi to się objawić jakimiś niedogodnościami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pracownikfirmy 26.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Też uważam że to przepłacanie pieniążków za 1 szt drzwi 2000 - 3000 zł. U mnie są drewniane, wykonane przez lokalnego stolarza za 1000 zł wraz z ościęznicami na grubośc muru (tj. ok 20cm) i z montażem A oto jak wyglądają https://lh3.googleusercontent.com/-amoa3nq8MYg/S8iNn6pL3iI/AAAAAAAAAUc/LKOQyURd9Y8/s640/100_0356.JPG Witam Nie wiem jak to wygląda z bliska więc trudno ocenić jakość, ale cena fakt zaskakująca, u mnie w firmie ościeżnica regulowana 20 cm kosztuje 650 zł netto co i tak jest bardzo tanio , bo konkurencja raczej drewnianych to nie ma, nie mówiąc o dokładności wykonania w tej cenie. Dodać do tego skrzydło model taki jak Twój 950 netto plus montaż to wyjdzie około 1800 brutto za skrzydło a i tak mamy śmieszne marże . No ale teraz pomyśl zaoszczędzone 800 zł ( pomijam dokładność itd. to w tym momencie jest nieistotne, bo pewnie nie są źle wykonane skoro je pokazujesz), ale w razie problemów, jeśli się ewentualnie zacznie coś dziać , no bo w sumie nie wiadomo skąd drewno , jakie lakiery itd. to potem wątpię żeby stolarz zbytnio się przejmował no bo ani rachunku ani faktury ( chyba, że się mylę no ale jakby nie działał w szarej strefie to by dokładał do każdych drzwi za tysiąc kolejnych 500 zł od siebie więc pewnie by tak chętnie nie robił a gdzie jeszcze do tego zysk ) Także czasami oszczędność może być złudna, o czym parokrotnie już się sam przekonałem bo zdarzają się klienci z niezbyt dobrymi doświadczeniami po naszych poprzednikach ( np. przypadkowe kłopoty z klamką i zorientowanie się, że drzwi drewniane tak do samego końca to nie są ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 26.03.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 ... A oto jak wyglądają https://lh3.googleusercontent.com/-amoa3nq8MYg/S8iNn6pL3iI/AAAAAAAAAUc/LKOQyURd9Y8/s640/100_0356.JPG podoba Ci się ten flader ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts