r4v 16.08.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Niestety nie szlifowany.....zona juz sie pogodzila z mysla, ze nie bedziemy mieli wiszacaych szafek w kuchni Dramatyzujesz. Chyba tylko na piachu by się nie dało tych szafek powiesić. Kwestia znalezienia odpowiednich kołków (choćby i wklejanych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 16.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 A w którym ty miejscu Kubusiu wyczytałeś jakoby stwierdziłem, że ryby to ciało martwe ??? Jedynym co chciałem stwierdzić to, że albo: a) - biologia już w 5 klasie podstawówki nie była twoją mocną stroną, b) - jak koledzy męczyli się na zajęciach z fizyki gazów i cieczy, ty uganiałeś się za spódniczkami. I to tyle miałem na myśli. Jeśli naprawdę twierdzisz, że ściany oddychają to ewidentnie Ty musiałeś kilka razy zaspać, albo ktoś Ci nagadał głupot. Popatrz sobie jaki procent wentylacji odbywa się przez ściany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts