orasje 20.06.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam-mam pytanie-czy ktoś może poradzić jak zalać zbrojenie balkonu, który znajduje się 6 m od pow. gruntu lub czy można w jakiś sposób podeprzeć go stemplami aby go zalać biorąc pod uwagę tak dużą odległość od gruntu?. Mam taka sytuację, że nie moge zasypać jeszcze piwnicy, która bedzie w gruncie i mam ją "na zewnątrz". Ma ona 3 m i kolejne ok. 3 m perter bez stropu. Z tego co wiem to stemple budownele mają do 5 m...nie wiem czy ciąć drewniane 6-cio metrowe?. Proszę o sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.06.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Zrobic 2x po 3m.Zaszalowac kawałek stropu na 3 m i następny na 3 m.Najlepiej jeżeli stemple będą się pokrywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts