Yna 06.02.2004 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Mam pytanie do bardziej doswiadczonych niz ja Mam kilka pomieszczen w płytkach podłogowych niespecjalnej urody. Czy zeby połozyc nowe musze te skuc czy istnieje mozliwosc połozenia jednych na drugie? Ewentualna roznica poziomow nie jest problemem. Czy ktos cos wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yna 07.02.2004 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 naprawde nikt nie potrafi mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.02.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Wszystkie rodzaje okładzin ceramicznych możesz przykleić na stare płytki, pod warunkiem, że podłoże stabilnym jest używając kleju z grupy h40 firmy Kerakoll tenax osobiście polecam, klej doskonały, a koszt worka również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yna 07.02.2004 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 WIELKIE DZIEKI!!!!! )))))))))) czy dotyczy to tez scian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 07.02.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Jasne, jeśli problem z zakupem to napisz na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts