Andrzej_78 20.06.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam,stoję przed wyborem zestawu podtynkowego wc. Szukałem opinii na ten temat, większość poleca geberit albo grohe. A jak jest z jakością zestawów podtynkowych innych firm, np. koło, cersanit, tece? Czy rzeczywiście są niższej jakości i ich montowanie jest ryzykowne, co może się zepsuć w takim zestawie? Rozmawiałem kiedyś z hydraulikiem na ten temat, to powiedział mi, że najważniejsze jest aby do danego zestawu można było kupić części zamienne, to chyba nie powinno być z tym problemu do zestawów polskich firm np. cersanit czy koło. Bardzo prosze o opinie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 20.06.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Polecam stelaże TECE naprawde dobre. I bardzo solidnie wykonane. Sam mam w domu ładnych pare lat coś około 10. Schwab TMW i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej_78 22.06.2010 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Szukałem TECE, ale w okolicznych sklepach nie ma ich w ofercie, pozostaje ewentualnie zakup przez Internet. Ale zainteresował mnie zestaw podtynkowy firmy SANIT. Firma niemiecka, podobno od niedawna wchodzi na rynek polski. Stelaż ma z profilu niepełnego, dzięki temu zestaw ma być cichszy, sterowanie przyciskami jest na linkach, dosyć lekko i płynnie to działa. Czy może ktoś ma taki zestaw i może się wypowiedzieć. Co myślicie o tej firmie? Aha, występuje on też w wersji razem z miską ROCA Madalena, czy to jest dobra ceramika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 22.06.2010 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Nie wiem jak to z tym jest ale dzieki temu że w nazwie firmy mam Sanit to już odebralem kilka telefonów od ludzi w poszukiwaniu cześci do tego stelaża. Trudno mi oceniać bo nie miałem styczności ze stelażami tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts