monn 20.06.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam wszystkich.Mam pytanie do użytkowników gresu yukon (beż, 60-60 cm) z leroy'a.Bardzo mi się spodobał spodobał ten gres, ale wydaje mi się, że jest bardzo śliski. Porównywałam gresy polerowane innych producentów i mam wrażenie że są bardziej antypoślizgowe.Bardzo proszę o odpowiedź tych którzy już go posiadają.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magik2224 30.06.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam, znam te płytki, moja babcia ma je położone w kuchni od prawie 2-3 lat. Jest bardzo zadowolona, dlatego my się również zdecydowaliśmy na nie do kuchni na podłogę i ścianę. Nie ma z nimi żadnych problemów. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monn 30.06.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witam, a czy można prosić o jakieś zdjęcia Jestem bardzo ciekawa jak to wygląda po położeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monn 01.08.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Już nikt nie ma tych płytek z LM?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts