anusia28 20.06.2010 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Witam wszstkich tu obecnych:) wybieramy się do Włoch na urlop i mam pytanka Którędy najlepiej jechać(jedziemy z 9-mcy dzieckiem) Jakie są ceny bo w necie są podane ale nie wszystko a chodzi mi podstawowe towary spożywcze Byłam tam 10 lat temu ale teraz sie wiele zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prokopek 21.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 anusia28 najpierw dorzuć skąd jedziesz i dokąd (Szczecin a Rzeszów jest trochę różnicy, tak samo Turyn czy Wenecja) ... Z dzidziusiem najlepiej rozłożyć podróż tak, żeby albo dużo przespało albo często odpoczywało na postoju, ale to pewnie wiesz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 21.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jazda w taką drogę?Współczuję dzidziusiowi i rodzicom:( Zostawcie malucha z teściami i jedźcie sami:) Ceny...No cóż,bez złudzeń-wysokie.6 jajek ok.1.5 euro w markecie.Chleb nijaki bo tostowy tyle samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina_k 23.11.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2010 A był ktoś z was na sylwestrze w Rimini?! Bo za około 1.222 złotych w itace można rezerwować wycieczkę do Włoch na sześć dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts