CityMatic 20.11.2017 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 ciekawy pomysł z tym spadkiem w kierunku zamknięcia. a jakiej firmy masz kasetę? dziękuję jeszcze raz Odpowiadam na priv- w publicznym wątku. Nie wiem co znaczy "kasetę" ale zapewne chodzi Ci o sam mechanizm przesuwu drzwi, jednak tak jak pisałem szynę i zabudowę robiła firma do kuchni , natomiast sprawę regulacji drzwi dopracowałem w miarę użytkowania i tak właśnie wyszło najlepiej. Zamieszczę jeszcze kilka fotek może coś pomogą, natomiast o pozostałych elementach czyli ogrzewaniu i wentylacji napisałem w celu zobrazowania , że w spiżarni która powstała warzywa da się przetrzymywać dużo lepiej niż w samym pomieszczeniu kuchni, nie poniewierają się również zapasy mąki, cukru, makaronu przetworów w słoikach i puszkach oraz wszystkich innych opakowań i pojemników które w kuchni są niezbędne. Najlepiej przechowują się ziemniaki, cebula czosnek - po ok 14 dniach nie widać zmian, każda gospodyni wie o co chodzi =( więdnięcie czarnienie ) a to powoduje, że spełnia swoje zadania - Częściej uzupełniam spiżarnię w sklepie w dzisiejszych czasach to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/144511-drzwi-w-spi%C5%BCarni/page/2/#findComment-7436437 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofska 20.11.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 super! bardzo dziękuję za szczegółowe info. Mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/144511-drzwi-w-spi%C5%BCarni/page/2/#findComment-7436498 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.