Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DRZWI w SPIŻARNI


ryba154

Recommended Posts

ciekawy pomysł z tym spadkiem w kierunku zamknięcia. a jakiej firmy masz kasetę?

dziękuję jeszcze raz

 

Odpowiadam na priv- w publicznym wątku.

Nie wiem co znaczy "kasetę" ale zapewne chodzi Ci o sam mechanizm przesuwu drzwi, jednak tak jak pisałem szynę i zabudowę robiła firma do kuchni , natomiast sprawę regulacji drzwi dopracowałem w miarę użytkowania i tak właśnie wyszło najlepiej.

Zamieszczę jeszcze kilka fotek może coś pomogą, natomiast o pozostałych elementach czyli ogrzewaniu i wentylacji napisałem w celu zobrazowania , że w spiżarni która powstała warzywa da się przetrzymywać dużo lepiej niż w samym pomieszczeniu kuchni, nie poniewierają się również zapasy mąki, cukru, makaronu przetworów w słoikach i puszkach oraz wszystkich innych opakowań i pojemników które w kuchni są niezbędne.

Najlepiej przechowują się ziemniaki, cebula czosnek - po ok 14 dniach nie widać zmian, każda gospodyni wie o co chodzi =( więdnięcie czarnienie ) a to powoduje, że spełnia swoje zadania - Częściej uzupełniam spiżarnię w sklepie :) w dzisiejszych czasach to normalne.

IMAG3530.jpg

IMAG3531.jpg

IMAG3533.jpg

IMAG3534.jpg

IMAG3535.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Odpowiedz w tym wątku

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.



×
×
  • Dodaj nową pozycję...