CityMatic 20.11.2017 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 ciekawy pomysł z tym spadkiem w kierunku zamknięcia. a jakiej firmy masz kasetę? dziękuję jeszcze raz Odpowiadam na priv- w publicznym wątku. Nie wiem co znaczy "kasetę" ale zapewne chodzi Ci o sam mechanizm przesuwu drzwi, jednak tak jak pisałem szynę i zabudowę robiła firma do kuchni , natomiast sprawę regulacji drzwi dopracowałem w miarę użytkowania i tak właśnie wyszło najlepiej. Zamieszczę jeszcze kilka fotek może coś pomogą, natomiast o pozostałych elementach czyli ogrzewaniu i wentylacji napisałem w celu zobrazowania , że w spiżarni która powstała warzywa da się przetrzymywać dużo lepiej niż w samym pomieszczeniu kuchni, nie poniewierają się również zapasy mąki, cukru, makaronu przetworów w słoikach i puszkach oraz wszystkich innych opakowań i pojemników które w kuchni są niezbędne. Najlepiej przechowują się ziemniaki, cebula czosnek - po ok 14 dniach nie widać zmian, każda gospodyni wie o co chodzi =( więdnięcie czarnienie ) a to powoduje, że spełnia swoje zadania - Częściej uzupełniam spiżarnię w sklepie w dzisiejszych czasach to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makofska 20.11.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2017 super! bardzo dziękuję za szczegółowe info. Mogę spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.