Tatarak 21.06.2010 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam w mpzp widzę podaną nieprzekraczalną linię zabudowy od drogi nr ileśtam jako 6 metrów. Czy dobrze rozumiem, że to znaczy, że nie mogę postawić domu bliżej niż 6 metrów od drogi, ale mogę go sobie odsunąć na przykład na 15 (zakładając że starczy mi miejsca na działce)? A gdyby była linia obowiązująca, to dom musi stanąć na tej linii, czyli we wskazanej odległości od drogi, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 21.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 dobrze rozumujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 21.06.2010 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Mały kroczek dla ludzkości, a wielki skok dla mnie Dzięki za krzepiącą odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts