Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

taras w szarościach - proszę o inspiracje, fotki, itp. Pomożecie ??

atika

Recommended Posts

Za kilka - kilkanaście dni oddaję do zrobienia projekt indywidualny. Dom parterowy - zresztą pisałam o nim w wątku o projektach. Środek dzięki Waszej pomocy dopracowany.

Teraz pora na elewację.

Ponieważ wnętrza będą w większości w szarościach, graficie, bieli, czerni... chciałabym zachować też te szarości, grafit na zewnątrz.

Będzie tarasik z tyłu - wkomponowany w bryłę budynku i taras z przodu. Jeśli chodzi o rozwiązanie budowlane bardzo podobnie jak w 114a.

http://projekty.muratordom.pl/miniatury/pliki/dom_392_18_300x204_crop_mark_rozmiar-niestandardowy.jpg

Mam teraz prośbę - znacie jakieś tarasy w szarościach, chciałam iść w drewno (zaraz za działką mam las) ale wtedy zostają brązy. (chyba że się mylę).

Jeśli macie wrzućcie proszę jakieś fotki i rozwiązania.

Oczywiście szarości na tarasie pociągają za sobą grafitowy dach, grafitowe, szare drzwi, rynny, okna, bramę garażową....

Jeśli nie znajdę ładnych szarości zostanie mi pójście w ciemne brązy... ale czy wówczas nie będzie raził brak spójności... a może nie musi być tu spójności... ratujcie mam mętlik w głowie.

Ogólnie bardzo podobają mi się szarości na zewnątrz, tylko jak je ładnie zgrać z 2 tarasikami ?? oto jest pytanie...