atika 21.06.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Za kilka - kilkanaście dni oddaję do zrobienia projekt indywidualny. Dom parterowy - zresztą pisałam o nim w wątku o projektach. Środek dzięki Waszej pomocy dopracowany.Teraz pora na elewację.Ponieważ wnętrza będą w większości w szarościach, graficie, bieli, czerni... chciałabym zachować też te szarości, grafit na zewnątrz. Będzie tarasik z tyłu - wkomponowany w bryłę budynku i taras z przodu. Jeśli chodzi o rozwiązanie budowlane bardzo podobnie jak w 114a. http://projekty.muratordom.pl/miniatury/pliki/dom_392_18_300x204_crop_mark_rozmiar-niestandardowy.jpg Mam teraz prośbę - znacie jakieś tarasy w szarościach, chciałam iść w drewno (zaraz za działką mam las) ale wtedy zostają brązy. (chyba że się mylę). Jeśli macie wrzućcie proszę jakieś fotki i rozwiązania. Oczywiście szarości na tarasie pociągają za sobą grafitowy dach, grafitowe, szare drzwi, rynny, okna, bramę garażową.... Jeśli nie znajdę ładnych szarości zostanie mi pójście w ciemne brązy... ale czy wówczas nie będzie raził brak spójności... a może nie musi być tu spójności... ratujcie mam mętlik w głowie. Ogólnie bardzo podobają mi się szarości na zewnątrz, tylko jak je ładnie zgrać z 2 tarasikami ?? oto jest pytanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 22.06.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 ja znalazłam coś takiego ... ale chętnie zobaczyłabym więcej inspiracji, bo to zdecydowanie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts