Michał_KrK 21.06.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Witam wszystkich. Chcialem zapytać czy miał ktoś do czynienia z tą firmą i takim piecem? Znalazłem w promocji weekendowej taki piec w sklepie niedaleko mnie i rozważam jego zakup, gdyż cena jest zachęcająca. Jednakże nie mam informacji na temat tej firmy i jej produktów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 21.06.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Firma od lat zajmuje się techniką grzewczą - choć bardziej jest znana z AGD Fast to nie piec nie kocioł tylko podgrzewacz CWU Baz problemu można kupić - jeżeli cena jest atrakcyjna to szybko Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_KrK 21.06.2010 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wydaje mi się że promocyjna, chociaż dopiero w weekend będzie ona aktywna. Dzisiaj znalazłem bo szperałem w necie oto ona -> link <- Czyli warto z tego co mówisz takie cudeńko?Chodzi mi o opłacalność względem ceny i jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr G 21.06.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 cena jest naprwdę dobra - bierz Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_KrK 21.06.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 W takim razie teraz muszę czekać do weekendu bo wtedy promocja będzie dopiero aktualna, dziękuję i tak za porady i jak coś czekam na więcej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał_KrK 28.06.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Wielkie dzięki jeszcze raz za opinie już kupiłem urządzenie i w sumie przyznam szczerze że bardzo dobrze trafiłem bo cena była suuuuper niska --->Ariston Fast CF 11 E Mam nadzieję że urządzenie spisze się tylko należycie. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts