fantomek24 21.06.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 mam domek letniskowy który niedawno kupilam okazało sie ze szyby pochalpane sa starą farbą drewnochronem i niczym nie moge tego zmyć, probowałam benzyną lakową i nic mozecie cos doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brachol 21.06.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 może terpinem? albo innym rozpuszczalnikiem ftalowym. Można spróbować ksylenem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 22.06.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 może terpinem? albo innym rozpuszczalnikiem ftalowym. Można spróbować ksylenem. bo fatalnie to wyglada a tak sie wgryzło ze ceizko będzie, moze ktos jeszcze ma dosiwadczenie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 22.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 sama zmywałam rozpuszczalnikiem, - chyba ogolnego stosowania, trzeba mocno przecierać po kilku przecieraniach schodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 22.06.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 CIFem ........mleczkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fantomek24 23.06.2010 05:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 CIFem ........mleczkiem. ok tyle tylk oze to plamy stare zrobione przez poprzednika i bytuja na oknach jakeis 2 lata i ladnie sie wgryzły w szybkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts