niciacia 22.06.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 WitamNapęd C A M E BX STRONG, ZBX7, i odbiornik radiowy Hormann 868MHzPytanie jak w temacie: czy ktoś życzliwy zechciałby mi podpowiedzieć, w jaki sposób do płyty sterującej napędu ZBX 7 podłączyć odbiornik radiowy Hormann 868Będzie mi miło otrzymać pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doal1719506259 23.06.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 (edytowane) W ZBX7 - pełne otwarcie to styki 2 i 7częściowe otwarcie to styki 2 i 3PA jaki to odbiornik radiowy?, zapewne trzeba go zasilić, a na styki przekaźnika NO podłączyć wspomniane wcześniej zaciski. Edytowane 23 Czerwca 2010 przez do***al Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 28.06.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Czyli, jeśli dobrze rozumię, jeden z kanałów mam podłączyć do styków pełnego otwarcia, w drugi (opcjonalnie) do częściowego ?? Jest odbiornik radiowy HET 24Czy mam też rozumieć, że naciśnięcie przycisku kanału całkowitego otwarcia będzie: otwórz-zatrzymaj-zamknij. Czyli, rozumiejąc prosto: tym samym przyciskiem, któym będę otwierał, będę również zamykał ??Jak patrzę na instrukcję odbiornika to mi wychodzi, że w normalnym stanie pracy styki są rozwarte, a zadziałanie skutkuje 0,5 sekundowym zamknięciem obwodu.Może teraz moja sytuacja jest jaśniejsza i zechcesz mi dokładniej opisać mój problem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doal1719506259 29.06.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Powinno działać tak jak opisujesz. Tylko wszystko zależy jak zaprogramowana jest centralka, czy jest ustawione automatyczne zamykanie czy nie. Intrukcja do pobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts