gonsiorek 22.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 No właśnie Do tej pory natrafiałem tylko na bezpośrednie porównanie cen paliwa lub zakupu samych urządzeń – zostawmy jednak te argumenty z boku. Co z trwałością samych jednostek grzewczych ? Pytam, bo mój poprzedni (nie groszkowy) kocioł wytrzymał 10 sezonów i przetrawiło mu blachy z tyłu i pojechał na złom. Technologia wykonania – blachy – jest użyta w moim obecnym kotle groszkowym wiec niebezpieczeństwo przerdzewienia jak widać potencjalnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puławiak 22.06.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Jeśli odpowiednio kocioł zainstalujesz i bedziesz użytkował to powinien wytrzymac bardzo długo ja mam i użytkuje kocioł z 82 roku. Takiego zwykłego śmieciucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gonsiorek 25.06.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Oczywiście założeniem jest poprawnie wykonana instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cienki66 25.06.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Jeśli odpowiednio kocioł zainstalujesz i bedziesz użytkował to powinien wytrzymac bardzo długo ja mam i użytkuje kocioł z 82 roku. Takiego zwykłego śmieciucha. Teraz takich trwałych już nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts