DarekB 07.02.2004 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Witam, Czy moglibyście mi polecić solidnego i dokładnego glazurnika do wykonania łazienki w Sulejówku k/Warszawy. Chodzi o fachowca sprawdzonego, najlepiej takiego którego prace można gdzieś obejrzeć. Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wglenn 07.02.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2004 Jeżeli chcesz mogę podać namiary na glazurnika ale co do całego umawiania się z nim pozostawiam tobie,facet jest pedantyczny w swojej robocie widziałem jak zrywał płytkę na drugi dzień po ułożeniu bo mu klej troszeczkę ściągnoł jeden róg,jak na długości około 3 metrów miał przesunięcie na fudze ściany do fugi podłogi o około 1,5 milimetra to mało zawału nie dostał.Ale napisałem to co dokładnie wiem co słyszałem to nie piszę,jeżeli ktos potrzbuje kontakt to proszę o informację [email protected]Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szpulka 09.02.2004 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2004 Taka mała firemka z Warszawy. Facet ma kilku robotników i najczęściej robią wykończeniówkę mieszkań. Znajomemu robili wykończenie mieszkania na firmę a u mnie gipsy. Glazury wyszły im bardzo ładnie i mam zamiar ich zatrudnić jak będę robić podłogi tel 0601355754 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts