agusia_x 22.06.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Bardzo proszę wszystkie komentarze, pytania, rady lub złośliwości zamieszczać właśnie tu. Nie w dzienniku. Pozwoli mi to zachować jakikolwiek porządek i ład w tym wszystkim co planuję Wam przekazać. Z góry serdecznie dziękuję za uszanowanie mojej prośby oraz zachęcam do komentowania naszych starań o własny dom. Jestem otwarta na wszelkie sugestie i chętnie się czegoś nauczę od bardziej doświadczonych budowniczych Pozdrawiam Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wypas 23.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam,Gratuluje rozpoczecia budowy. Zastanawiam sie jaki to projekt domu. Jest b. podobny z zewnatrz do Hermes 2, na ktory my sie prawdopodobnie zdecydujemy.PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 24.06.2010 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Dom oparty jest na projekcie Klasyka. Hermesa rzeczywicie przypomina ale tylko z zewnątrz. W śroku jest całkiem inny Ale projekt bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 24.06.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 HEJ ! Fajna przygoda przed \Wami, miło widzieć jak coś rośnie, u nas jeszcze nic, dlatego oglądam inne dzienniki z lekką zazdrością.Ale trzymam kciuki i będę zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natiii 24.06.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 aha i jak możesz wrzuć fotki z pomieszczeniami, lubię je sobie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 24.06.2010 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Natiii wrzuciłam rzuty środka do dziennika Ja oglądałam i w sumie nadal to robię, dzienniki innych przez ponad rok. Dużo można się nauczyć od innych. I wiele inspiracji zaczerpnąć. Mnie najbardziej interesowały zdjęcia już wykończonych domów. Dzięki temu już wiem jaką będę miała kuchnię czy jak urządzony salon, mimo że jestem dopiero na etapie fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 28.06.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 No w końcu macie dziennik napewno będę u Was częstym gościem Powodzenia i zapraszamy do Nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereś57 15.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 pozdrawiam ,gratuluje budowy ,my narazie mamy tylko działkę i warzywnik na budowę musze poczekać ,będę czytać wasz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 16.07.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 pozdrawiam ,gratuluje budowy ,my narazie mamy tylko działkę i warzywnik na budowę musze poczekać ,będę czytać wasz dziennik Rónież witam Od działeczki do budowy już niedaleko. My też trochę na to czekaliśmy, ale zleciał ten czas bardzo szybko, szczególnie jak już się zaczyna bieganina za tymi wszystkimi papierkami i wybieranie projektu. Miło mi, że będziesz zaglądać do mojego dziennika. Będę się starała uzupełniać na bieżąco Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 17.07.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2010 Witam ładny domek budujecie, macie podobne plany do naszych na ten rok czyli fundamenty i ściany podziwiam za odwagę budowania systemem gospodarczym, będę śledzić Wasze postępy, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.07.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 CześćGratulacje ukończenia pierwszego etapu i obu do przodu!!! Szkoda tej piwnicy, ale lepiej nie ryzykować.Budujemy podobne domki:wiggle: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia_x 22.07.2010 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Pewnie, że szkoda Gdybym wygrala w totolotka to piwnice by były. Zrobiłabym dookoła taką izolację, że nawet kropla wody by ścian nie dotknęła. No ale niestety nie mam tych milionów i wolę te moje grosze włożyć w inną część domu. Także piwnic nie ma, będzie domek gospodarczy i musi wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 24.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 Super Wam idzie powodzenia w dalszych pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 29.07.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 No ładnie, ładnie, widać że chłopaki pracują pełną parą Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.07.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 To niesamowite jak można cieszyć się budową domu, prawda? Czytam z wielkim zapałem twój dziennik. Bardzo podoba mi się projekt, zdjęcia i Twoja fascynacja tym dziełem! Życzę Ci naprawdę dużo siły i optymizmu, wiary... I pamiętaj, zawsze masz tu nas. Możesz płakać, śmiać się...wszystkie uczucia są forumowiczom bliskie. Powodzenia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakrzyś1719507409 09.08.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Hej...Też mamy cytat z tej piosenki w pierwszym poście. Ale nie zgapiłam od Ciebie. Jesteśmy na podobnym etapie, i rejon też bliski. Będziemy zaglądać i kibicować.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 10.08.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2010 Cześć Dawno nie zaglądałam tu, ale jestem;) Widzę, że pomalutku do przodu, fundamenty fajnie juz wygladaja. Mam nadzieję, że wygrasz z gminą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 09.09.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Widzę że nie tylko ja się tak fascynuję każdym postępem i nawet małym kroczkiem do przodu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 09.09.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 Dobrego murarza macie, ale bez pogody to za wiele nie zrobi Niestety u nas też robota stoi Ale powoli nas doganiacie :0 Powodzenia i dobrej pogody życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fenix2 09.10.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Witam, Oglądałem Twój dziennik i mam takie pytanie. Jakiej szerokości mieliście ławy i jakiej szerokości zrobiliście rozstaw prętów zbrojeniowych? Bo na zdjęciach wygląda że bardzo duży rozstaw i czy zgodnie z projektem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts