Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Trzeba stworzyć dom..... Komentarze :)

Recommended Posts

Bardzo proszę wszystkie komentarze, pytania, rady lub złośliwości zamieszczać właśnie tu. Nie w dzienniku. Pozwoli mi to zachować jakikolwiek porządek i ład w tym wszystkim co planuję Wam przekazać.

Z góry serdecznie dziękuję za uszanowanie mojej prośby oraz zachęcam do komentowania naszych starań o własny dom. Jestem otwarta na wszelkie sugestie i chętnie się czegoś nauczę od bardziej doświadczonych budowniczych :D

Pozdrawiam

Agnieszka :)

Natiii wrzuciłam rzuty środka do dziennika :)

Ja oglądałam i w sumie nadal to robię, dzienniki innych przez ponad rok. Dużo można się nauczyć od innych. I wiele inspiracji zaczerpnąć. Mnie najbardziej interesowały zdjęcia już wykończonych domów. Dzięki temu już wiem jaką będę miała kuchnię czy jak urządzony salon, mimo że jestem dopiero na etapie fundamentów :p

• 3 weeks później...
pozdrawiam ,gratuluje budowy ,my narazie mamy tylko działkę i warzywnik na budowę musze poczekać ,będę czytać wasz dziennik

Rónież witam :rolleyes:

Od działeczki do budowy już niedaleko. My też trochę na to czekaliśmy, ale zleciał ten czas bardzo szybko, szczególnie jak już się zaczyna bieganina za tymi wszystkimi papierkami i wybieranie projektu.

Miło mi, że będziesz zaglądać do mojego dziennika. Będę się starała uzupełniać na bieżąco :)

Pozdrawiam :)

Pewnie, że szkoda :( Gdybym wygrala w totolotka to piwnice by były. Zrobiłabym dookoła taką izolację, że nawet kropla wody by ścian nie dotknęła. No ale niestety nie mam tych milionów i wolę te moje grosze włożyć w inną część domu. Także piwnic nie ma, będzie domek gospodarczy i musi wystarczyć :)

To niesamowite jak można cieszyć się budową domu, prawda? :) Czytam z wielkim zapałem twój dziennik. Bardzo podoba mi się projekt, zdjęcia i Twoja fascynacja tym dziełem! Życzę Ci naprawdę dużo siły i optymizmu, wiary... I pamiętaj, zawsze masz tu nas. Możesz płakać, śmiać się...wszystkie uczucia są forumowiczom bliskie. Powodzenia!!!!!! :hug:

• 2 weeks później...
  • 5 weeks później...
  • 1 month później...