MikaK 22.06.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam wszystkich:)Przymierzam się do budowy "Domu nad wodą" (pracownia Studio Stylowy Dom,p. Ryszarda Szerczyka), rozpoczęcie planuję na przyszłą wiosnę. Może ktoś zna projekt i ma już doświadczenie? Właściwie każda rada będzie pomocna....Szczególnie jestem ciekawa kosztów budowy tego domu do stanu surowego zamkniętego, bez szaleństw, tzn. budując oszczędnie...generalnie słyszałam najróżniejsze opinie, począwszy od 350 tys do nawet 550 tys. zł. Będę bardzo wdzięczna za rady! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
safa 03.10.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witam, własnie jestem na etapie budowy "domu nad wodą" a dokładniej na etapie dachu.Liczę że stan surowy otwarty będzie mnie kosztował około 220 tyś. złPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggi120 14.11.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ja mam pytanie czy wprowadzaliscie dużo zmian do projektu. Bo ja tez jestem oczarowana tym projektem ale mma kilka uwag które chcialabym wprowadzić. Słyszałam np. ze poddasze jest bardzo niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts