andrzej-br 22.06.2010 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam.Nie umiałem nigdzie tego znaleźć wiec założyłem ten post . A mianowicie chodzi mi czym skutecznie pomalować okna . Ostatnio malowałem je farbą wodną już nie pamiętam nazwy ale była do okien utworzyła się ładna powłoka dość elastyczna ale widzę że i ona też się znowu łuszczy jak i pozostałe farby.Mam już dosyć szlifowania dlatego chciałbym je pomalować olejem, znalazłem taki firmy Altax , plus do tego rozpuszczalnikowy impregnat do drewna ale nie wiem jak to się zachowa czy może już ktoś tym malował? jakie są Państwa opinie na ten temat i na ten produkt? Nie uśmiecha mi się bowiem pomalować okien a wyjdzie że jest to jeszcze gorsze od tych poprzednich powłok. Za podpowiedzi dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts