mikka27 22.06.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam, jestem szczęsliwa posiadaczką małego domku. Potrzebuję dobrej i solidnej ekipy od wykończeniówki. Bardzo proszę o polecenie i pomoc w tej sprawie. Jak czytam wasze posty to przerazona jestem. Ja szukam ekipy już od miesiąca:bash: Masakra jakaś Większośc "wywala" się na terminowości wysyłania kosztorysów, mimo, ze ma wymiary i wizualizacje podane na tacy. Wiekszość w ogóle nie odpowiada na maile. Drugą kulą u nogi jest moje pytanie " czy moge zobaczyć na żywo pana prace?" mhh, emmm.... teraz to robimy tylko łazienkę...., ale żaden inwestor nas do mieszkania nie wpuści....., przez ostatnie pół roku robiłem wykopki... itd, itp. CZy mozecie mi pomóc i podzielić sie swiomi doświadczeniami i polecić mi kogoś "normalnego". Z góry bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwciaU 07.12.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jeśli mogę pomóc-tak na przyszłość-ponieważ przypuszczam, że Twój mały domek został już wykończony, to z całą odpowiedzialnością mogę polecić jedną zaprzyjaźnioną ekipę remontowo-budowlaną. To najlepsza brygada jaką znam. Terminowi, uczćiwi i przede wszystkim nie pijący podczas pracy. Miałam okazję widzieć rezultaty ich pracy i jestem pełna podziwu. Podaję numer telefonu do nich: 785-912-086 i adres e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikka27 30.12.2010 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 EwciaU- dziękuję Masz rację. Jestem już w końcówce( pozostał jakiś miesiąc). W tej chwili robi już druga ekipa. pierwsza tragedia:( Jak skończą, to napiszę opinię, aby pomóc innym. Aktualnie szukam firmy od kuchni i szaf i garderoby/ Czy ktoś moze mi pomóc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 30.12.2010 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 jeśli chcesz meble bardzo dobrej jakości to polecam firmę "bis" ze skierniewic... będziesz zadowolona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 EwciaU- dziękuję Masz rację. Jestem już w końcówce( pozostał jakiś miesiąc). W tej chwili robi już druga ekipa. pierwsza tragedia:( Jak skończą, to napiszę opinię, aby pomóc innym. Aktualnie szukam firmy od kuchni i szaf i garderoby/ Czy ktoś moze mi pomóc???? łódzka tablica ogłoszeń : http://forum.muratordom.pl/group.php...cussionid=2666 również na grupie łódzkiej możesz zapyteć, ale nie pamietam, zeby ostatnio ktoś szafy reklamował. Od razu dodam, że ten chłopak polecany od kuchni w moim poscie nadal prezentuje dobrą jakość wykonania lecz terminowość jest u niego pod psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.01.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 Jeśli mogę pomóc-tak na przyszłość-ponieważ przypuszczam, że Twój mały domek został już wykończony, to z całą odpowiedzialnością mogę polecić jedną zaprzyjaźnioną ekipę remontowo-budowlaną. To najlepsza brygada jaką znam. Terminowi, uczćiwi i przede wszystkim nie pijący podczas pracy. Miałam okazję widzieć rezultaty ich pracy i jestem pełna podziwu. Podaję numer telefonu do nich: 785-912-086 i adres e-mail: [email protected] nie lubię takich reklam. Jak ktoś chce coś polecić, to podaje SWÓJ numer (np na prv), zeby można było jecahć i obejrzeć a POTEM dopiero kontakt do wykonawcy. Po to jest to forum, a nie dla byle jakiej reklamy i łapania naiwnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts