Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ekipa remontowa Łódź

Recommended Posts

Witam, jestem szczęsliwa posiadaczką małego domku. Potrzebuję dobrej i solidnej ekipy od wykończeniówki. Bardzo proszę o polecenie i pomoc w tej sprawie. Jak czytam wasze posty to przerazona jestem. Ja szukam ekipy już od miesiąca:bash: Masakra jakaś:bash: Większośc "wywala" się na terminowości wysyłania kosztorysów, mimo, ze ma wymiary i wizualizacje podane na tacy. Wiekszość w ogóle nie odpowiada na maile. Drugą kulą u nogi jest moje pytanie " czy moge zobaczyć na żywo pana prace?" mhh, emmm.... teraz to robimy tylko łazienkę...., ale żaden inwestor nas do mieszkania nie wpuści....., przez ostatnie pół roku robiłem wykopki... itd, itp.:rolleyes:

CZy mozecie mi pomóc i podzielić sie swiomi doświadczeniami i polecić mi kogoś "normalnego".

Z góry bardzo dziękuję

• 5 months później...
Jeśli mogę pomóc-tak na przyszłość-ponieważ przypuszczam, że Twój mały domek został już wykończony, to z całą odpowiedzialnością mogę polecić jedną zaprzyjaźnioną ekipę remontowo-budowlaną. To najlepsza brygada jaką znam. Terminowi, uczćiwi i przede wszystkim nie pijący podczas pracy. Miałam okazję widzieć rezultaty ich pracy i jestem pełna podziwu. Podaję numer telefonu do nich: 785-912-086 i adres e-mail: [email protected]

• 4 weeks później...
EwciaU- dziękuję:) Masz rację. Jestem już w końcówce( pozostał jakiś miesiąc). W tej chwili robi już druga ekipa. pierwsza tragedia:(

Jak skończą, to napiszę opinię, aby pomóc innym.

Aktualnie szukam firmy od kuchni i szaf i garderoby/

Czy ktoś moze mi pomóc????

łódzka tablica ogłoszeń :

http://forum.muratordom.pl/group.php...cussionid=2666

również na grupie łódzkiej możesz zapyteć, ale nie pamietam, zeby ostatnio ktoś szafy reklamował.

Od razu dodam, że ten chłopak polecany od kuchni w moim poscie nadal prezentuje dobrą jakość wykonania lecz terminowość jest u niego pod psem.

Jeśli mogę pomóc-tak na przyszłość-ponieważ przypuszczam, że Twój mały domek został już wykończony, to z całą odpowiedzialnością mogę polecić jedną zaprzyjaźnioną ekipę remontowo-budowlaną. To najlepsza brygada jaką znam. Terminowi, uczćiwi i przede wszystkim nie pijący podczas pracy. Miałam okazję widzieć rezultaty ich pracy i jestem pełna podziwu. Podaję numer telefonu do nich: 785-912-086 i adres e-mail: [email protected]

nie lubię takich reklam.

Jak ktoś chce coś polecić, to podaje SWÓJ numer (np na prv), zeby można było jecahć i obejrzeć a POTEM dopiero kontakt do wykonawcy. Po to jest to forum, a nie dla byle jakiej reklamy i łapania naiwnych