finlandia 23.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Odkąd na nowym forum pojawiły się działy tematyczne, takie jak ten, w któym jesteśmy łatwiej jest odszukać tematy związane ze stolarką. Inwestorom łatwiej coś znaleźć, branżowcom wygodniej odpowiedzieć czy też prowadzić dyskusję. Ale.. mam wrażenie, że wydzielenie działu "okna, drzwi .. " spowodowało odpływ forumowiczów już "niezainteresowanych" stolarką - więc użytkowników, którzy są po tym etapie, nie mają problemów, ale mogli by dodać tu swoją opnię.. Wydaje mi się że przez to Forum stało się mniej żywiołowe, za to bardziej branżowe, co dla niektórych może oznaczać nudne. Myślę, czy byłoby zasadne by, np. wszystkie tematy były wyświetlane w dwóch miejscach - na forum ogólnym (dodałoby świeżej krwi) i nadal tak jak jest teraz - w dziale branżowym (także ma to wiele zalet). A może Wam to nie przeszkadza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts