luczo 23.06.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witam, Szukam ludzi budujacych dom w indygowcach: http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-indygowcach/m4b5d99c62e15a,2209 Zastanawial sie ktos nad garazem 2-stanowiskowym w tym domku? Pozdrawiam i mam nadzieje, ze temat ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 19.07.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, Obecnie czekam na projekt, który mam nadzieję odebrać w tym tygodniu w środę/czwartek. Bardzo chętnie wymienie się informacjami na bieżąco z placu budowy. Tak czy inaczej wykopy i fundamenty najwcześniej w październiku. Co do garażu to planuje 1-stanowiskowy zgodnie z projektem + wiata garażowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczo 26.07.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Witam, W takim razie z niecierpliwoscia czekam na wiesci z budowy Co do zmian, to poza garazem 2-stanowiskowym, mysle nad powiekszeniem lazienki na dole poprzez wysuniecie pokoju nr 9 o 1m. temat ruszyl na forum Archonu: http://archon.pl/projekty-domow-forum/projekt/m4b5d99c62e15a Pozdrawiam i powodzenia na placu budowy zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczo 05.10.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Tak czy inaczej wykopy i fundamenty najwcześniej w październiku. Witam ponownie, Jesli mozna to prosze o jakiekolwiek zdjecia z placu budowy. Z ciekawoscia bede sledzil postepy, bo jak narazie ten projekt jest moim faworytem. Pozdrawiam i zycze powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziorek1 26.10.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam ponownie, Jesli mozna to prosze o jakiekolwiek zdjecia z placu budowy. Z ciekawoscia bede sledzil postepy, bo jak narazie ten projekt jest moim faworytem. Pozdrawiam i zycze powodzenia w budowie. Witam mam pytańko a gdzie budujesz ten swój domek. Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebrowsk 22.11.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 WItam, Udało się wylać ławy fundamentowe i chudziak przed zimą Obecnie trwają prace związane z izolacją fundamentu, postanowiliśmy położyć drenaż. Jeśli pogoda dopisze, jak do tej pory, to niedługo powinny zacząć się piąć w górę mury piwniczne. Jak znajdę chwilę czasu, załącze zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczo 02.12.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 Witam mam pytańko a gdzie budujesz ten swój domek. Pozdrawiam!!! Witam, Bede budowal kolo Katowic. Jak znajdę chwilę czasu, załącze zdjęcia. Pozdrawiam Zebrowsk - czekamy na fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duss 03.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2011 Dolaczam sie do prosby... bo ja bardzo intensywnie zastanawiam sie na tym projektem - nooo chce jeszcze z "gliny" zrobic domek gospodarczy z garażem - ale to tylko takie plany na 2011 r ;P a tak na marginesie luczo to chetnie ogladne twoje postepy bo jestem z Twoich okolic; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts