MonkaD 23.06.2010 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Mam na niego chrapkę, ale nie wiem czy rzeczywiście ta funkcja się przydaje, czy jest równie dobry jak inne piekarniki. Mam też problem jeżeli chodzi o wybór dotyczący sposobu czyszczenia - kataliza lub pyroliza. Czytałam, że piekarnik z katalizą posiada prowadnice teleskopowe, a ten z pyrolizą ich nie posiada albo trzeba te teleskopy demontować przed włączeniem czyszczenia piekarnika. Który wybrać ? Może ktoś mi pomoże ? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AngelikaX 23.06.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witaj, ja jestem posiadaczka tego samsunga - model BT62TDBCT - w sumie to mam go dwa miesiace i ta funkcja nie byla jeszcze uzywana, ale mysle ze to fajny "bajer" - Pan ktory mi montowal kuchnie i sprzet byl pod wrazeniem. Mowil ze pierwszy raz widzi taki model i w sumie jak za ta cene i z tyloma funkcjami to naprawde warto kupic. Po jakims miesiacu przyjechal do zamontowania szafki carco to juz oswiadczyl ze po wizycie u nas montowal juz kilka tych samsungow - piekarnik cieszy sie coraz wiekszym zainteresowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 23.06.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Od 2 lat mam Sama - sunga i szczerze powiem, że podwójna funkcja była wykorzystana może ze 3 razy.Jednak jest oszczędniej i generalnie polecam.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symik 23.06.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Ja mam Samsunga model BT62TDBCT i jestem bardzo zadowolona. Właściwie używam albo górnego piekarnika albo piekę w dwóch komorach naraz. Jeszcze nie zdarzyło mi się piec bez separatora, więc uważam, że ta funkcja jest bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 24.06.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Też mam piekarnik Samsunga model BT62TDBCT, od niecałego roku w użytku. Polecam ten piekarnik Obu półek jednocześnie używałam może kilka razy (rzeczywiście zapachy nie mieszają się), za to górna półka bywa w użyciu nawet kilka razy w tygodniu więc cieszy mniejsze zużycie energii. Piekarnik ma prowadnice teleskopowe, bardzo przydatne. Co do pyrolizy to sprzedawca mówił, że przed czyszczeniem trzeba je zdemontować. Ja unikałam piekarników z pyrolizą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 24.06.2010 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ja też mam ale nie uzywam jeszcze niestety slyszalam same dobre opinie, no i ladnie tez wyglada oprocz tych funkcji ja bede pewnie uzywala dwoch funkcji na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 24.06.2010 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 ...no i bardzo dobrzeJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 01.07.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ja za to mam BT65TDBCT...i jedyny mankament jaki zauważyłem to wyświetlacz, nawet z 2-3m nie da się odczytać tych niebieskich cyferekpoza tym nie żałuję ani grosza na niego wydanego; szybko się nagrzewa, równo piecze, 2 poziomy są super - dla testu piekłem biszkopt i łososia i zapachy rzeczywiście nie wlazły do ciasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoja 01.07.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ja też mam BT65TDBCT i co do pieczenia to jest super ale gorzej z czyszczeniem. coś mi się przypaliło i nie mogę dna wyczyścić a czymś w typie cifa się boję to samo mam z prowadnicami czarne plamy zostały może ktoś się podzieli doświadczeniami w czyszczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 20.07.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 ... bo cifem najpierw psikasz, czekasz z 10 minut i potem czyścisz ( można powtórzyć ! PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts