Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Poszukuję wykonawcy fundamentu na palach

myszonik

Recommended Posts

Witam,

pojawił się u mnie problem jak w temacie, niestety z uwagi na warunki gruntowe fundament musi być posadowiony na palach.

Stąd pytanie czy ktoś to u siebie robił i może polecić wykonawcę z okolic Wielkopolski (ewentualnie innych, ale skłonnego wykonać prace na obczyźnie)?

Za wszelkie namiary tu lub na priv z góry dziękuję bardzo...

Witam,

pojawił się u mnie problem jak w temacie, niestety z uwagi na warunki gruntowe fundament musi być posadowiony na palach.

Stąd pytanie czy ktoś to u siebie robił i może polecić wykonawcę z okolic Wielkopolski (ewentualnie innych, ale skłonnego wykonać prace na obczyźnie)?

Za wszelkie namiary tu lub na priv z góry dziękuję bardzo...

podeślij badania geolog i projekt na e-mail,z czystej zawodowej ciekawośći chętnie obejrzę

Cezka dzwoniłam do Waszej firmy, sekretarka podała mi nawet komórkę do Ciebie, ale byłeś jakoś nieosiągalny...

Wstępnie mam już jakiegoś wykonawcę, który jest zdecydoanie bliżej, ale oczywiście chętnie posłucham porady.

W tej chwili nie mam przy sobie badań i projektu, podeślę wieczorkiem..

Dzięki za odzew.

hydrogenium

Dzięki za namiary, wstępnie od czasu zadania pytania na forum udało mi się zorganizowac wykonawcę, jeśli nie zawiedzie nie będą potrzebe...

Ale na pewno przydadzą się innym w potrzebie, a może i mnie, bo umowy z wykonawcą jeszcze nie mam, więc wszystko może się zdarzyć.

Jeśli się sprawdzi na pewnom polecę go na forum.

Pozdrawiam.

• 3 weeks później...