MonkaD 23.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 może podacie konkretne sprawdzone modele ? nie wiem czym się kierować przy wyborze. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 08.10.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 (edytowane) . Edytowane 8 Października 2010 przez kolektor1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolektor1 08.10.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Witam może podacie konkretne sprawdzone modele ? nie wiem czym się kierować przy wyborze. dzięki Ja mam "cezara" i użytkuję od dwóch lat, po niewielkich przeróbkach ogrzewam cały dom 140m2. Nieco szerzej opisałem to w temacie - koza z płaszczem wodnym-. pozdrawiam. Witold Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts