MonkaD 23.06.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 W Ikei są tylko na 245 cm, ale szerokość mi pasuje 62cm. Natomiast w Castoramie są dłuższe, ale znowu szerokość tylko 60 cm. Ciężka sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 29.06.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 A nie myślałaś żeby zamówić u stolarza? Fakt że jest trochę drożej ale zawsze jest to dokładnie na wymiar. Tu masz namiar na dobrego stolarza: Pan Jan 602 250 164 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 29.06.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Mieliśmy ten sam problem i w końcu udało nam się kupić w dlh lub dhl (sorry ale zawsze ta nazwa mi się myli). Wystukaj w google, nazwę firmy i gotowe. Mają kilka oddziałów w całej Polsce. MY wybraliśmy iroko, choć na początku też chcieliśmy dąb. A tak na marginesie to jeśli potrzebujesz szerszy niż standard to każdy szanujący sie stolarz może blaty posklejać, u nas właśnie tak będzie, gdyż potrzebowaliśmy 70cm z parapetem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 29.06.2010 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Terry, a czy kupiliście blat surowy, czy już był wstępnie zaolejowany ? I czy jest jakiś problem w użytkowaniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 30.06.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Żeby go skleić to musi być surowy, olejowanego nie da się już skleić. Nie mogę napisać jak się sprawuje bo kuchnia będzi montowana dopiero za miesiąc, ale poczytałam trochę opinii na forum i generalnie większość twierdzi że nia ma problemu jeśli jest on dobrze zaolejowany na początku. Trzeba tę czynność co kilka miesięcy powtarzać co prawda ale efekt prawdziwego drewna to wynagradza. Poszukaj w wątku wnętrza był osobny wątek dot. właśnie blatów dreanianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kevinlomax 07.07.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 A poza tym iroko jest wspaniałym rodzajem drewna. Świetnie nadaje się na zewnątrz więc do kuchni będzie w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 07.07.2010 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 a może zamieścicie zdjęcia swoich drewnianych blatów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 dopiero za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 07.07.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Terry, a czy na blat z dlh trzeba czekać, czy od razu można go kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.07.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 My kupiliśmy od razu, ale jeśli nie mają w magazynie gdzie zamawiasz to mogą ściągnąć z innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 07.07.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 a czy widzieliście wcześniej zaolejowany blat iroko ? surowe wyglądają wszystkie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terry 07.07.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Prawdę mówiąc to widzieliśmy tylko zaolejowany, bo jak dojechaliśmy do sklepu to magazyn był już zamknięty, za to w sklepie mają wszystkie rodzaje olejowane i można wybierać. Nie wiem skąd jesteś, my jesteśmy z Poznania a sklep jest w Wysogotowie pod Poznaniem - mają bardzo duży wybór i można negocjować cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonkaD 07.07.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 jestem z Sosnowca. W takim razie muszę się dowiedzieć jak jest u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts