Wotes 24.06.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam, Czy dziennik budowy muszę zakupić w starostwie? Taką informację uzyskałem w Otwocku, że tylko ich dzienniki honorują.Pytam, bo z projektem dostałem gratisowy dziennik budowy i nie widze potrzeby płacenia za nowy. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia1981 24.06.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 w lublinie nie trzeba mieć ze starostwa. pani kręciła głową ale podbiła dziennik który dostaliśmy od biura projektowego. zapytaj na podstawie którego paragrafu honorują tylko swoje dzienniki. odkąd zaczęłam budowę uwielbiam wykłócać się z urzędnikami gdybym odpuściła to mój dom by jeszcze nie istniał. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flanker 27.06.2010 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Witam !Nie musisz kupować dziennika w starostwie, jeśli tego zażądają zapytaj o podstawę prawną!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts