nea 24.06.2010 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Mam mieć w garażu zamiast płytek malowany beton, bo to podobno lepsze, trwalsze i tańsze wcześniej z tym się w ogóle nie zetknęłam i tak "z pewną dozą nieśmiałości" do tego podchodzę. Słyszałam jeszcze o jakiś posadzkach żywicznych, ale tez zupełnie nie wiem o co w tym chodzi. czy ktoś może użytkuje coś takiego i mógłby się podzielić wrażeniami. Będę wdzięczna za pomoc bo nie wiem czy eksperymentować czy standardowo ułożyć jakieś płytki i mieć z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 24.06.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 też się zastanawiałem, i choć jeszcze nie wykończyłem podłogi to raczej będzie to gres, ze względu na trwałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nea 27.06.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 no właśnie z tą trwałością podobno bywa różnie i dlatego temat innego wykończenia się pojawił .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 28.06.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 to się chyba betondur nazywało. Nawet kiedyś coś na forum było o tym. Może uda się wyszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 30.06.2010 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 U nas w firmie podłoge pomalowalismy malbetem i jest ok :)Ja maluje tym garaz i kotłownie :)A kiedys tam płytki sie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts