KamillaDeMon 09.02.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Proszę, pomóżcie mi wybrać fajne chwyty do tej kuchni:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a721e73f36ef603.htmlPiekarnik będzie taki: (może podobne uchwyty dobrać?)Amica EBS 8762 Scandium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 09.02.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dziękuję, trochę się zawstydziłam, bo to nie mój pomysł, po prostu takie fronty z przytwierdzonymi i odmalowanymi uchwytami nasz wykonawca miał w swojej ofercie/na wystawie (że się tak wyrażę). Robiliśmy kuchnię w WFM (Wolsztyńskie Fabryki Mebli), ale myślę, że można pogadać z innym wykonawcą i zapytać o możliwość odmalowania aluminiowych uchwytów na kolor frontów. Niestety, ja nie wiem, w jaki sposób to zostało zrobione u nas, dostaliśmy po prostu "gotowca". Dzięki takim uchwytom front się nie brudzi, nie widać na nich paluchów (gdyby rowki były wydrążone w szafce, podejrzewam, że paluchy mogłyby być widoczne). Jak już pisałam - szafki otwiera się bez problemu, nawet lodówkę czy zmywarkę. Wszelkie inspirowanie się mile widziane, praw autorskich nie ma po to zamieściłam tutaj to zdjęcie, żeby podpowiedzieć jakieś - dla nas wygodne - rozwiązanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.02.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Dziekuje, dobra Kobietko. Teraz wiem, o co mam pytac -a kuchnie masz naprade miodzio:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 10.02.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Dziekuje, dobra Kobietko. Teraz wiem, o co mam pytac -a kuchnie masz naprade miodzio:-) Dziękuję jeszcze raz , cieszę się, że nie tylko nam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 10.02.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Ja w końcu zakupiłam takie, aluminiowe: Jak się nazywają te twoje uchwyty kuchenne?? Bo nie wiem jak ich szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 10.02.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 ... po prostu takie fronty z przytwierdzonymi i odmalowanymi uchwytami nasz wykonawca miał w swojej ofercie/na wystawie Jaką nazwę maja takie uchwyty ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 10.02.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Małe co nieco znalazłem w ofercie firmy ZOBALJednak na stronie maja zero informacji na temat cen, zakupów, dostaw itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 11.02.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Ja nie wiem jak się nazywają. My kupowaliśmy tego producenta: http://www.magura.pl/?action=news&t=2&item=51 Poprostu ma już takie fronty z nasadzonymi uchwytami. Samemu nie da rady zrobić chyba, że ktoś ma smykałkę do takich rzeczy lub jest stolarzem lub kimś podobnym. W każdym studio będą wiedzieli o co chodzi i będa mieli takie. Tak samo każdy stolarz będzie wiedział o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 11.02.2011 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 mam takie jak u moniki13, tylko że aluminium pomalowane na kolor frontów: http://img842.imageshack.us/img842/1977/img0584j.jpg i bardzo je sobie chwalę. Nie ma problemu nawet przy otwieraniu zmywarki . Myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, wystające uchwyty użytkujemy od zawsze, praktycznie od urodzenia, dlatego może się nam wydawać, że są wygodniejsze niż "pchanie paluchów pomiędzy szafki". super pomysł ciekawe ile takie cudo kosztuje [dodatkowo] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rataj75 11.02.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a ciekawe czy ta farba na uchwytach nie zżółknie ? czy to jest ten sam lakier co na frontach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.02.2011 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 PliP, niestety nie znam nazwy uchwytów. Jak już pisałam - podobnie było u moniki13 - uchwyty były przytwierdzone do frontów. nicol21, jeżeli chodzi o cenę, to faktycznie front lakierowany z tymi uchwytami był najdroższym - poza drewnem - rozwiązaniem na ekspozycji, ale być może dlatego, że dostaliśmy od razu 2w1 rataj75, nie wydaje mi się, żeby miało żółknąć (na razie nic się nie dzieje), uchwyty są śliskie (bez porów, w które mógłby wchodzić brud). Nie wiem, czy to ta sama farba, choć odcień jest identyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 11.02.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Kurcze, mam nadzieje ze pan, ktory ma robic nam kuchnie bedzie wiedzial gdzie dostac takie cudenka...jak nie, to pozostaje frezowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 11.02.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 a może ma ktoś takie wpuszczane? Ja też kombinuje aby nie mieć wystających i nie wiem jaką opcję wybrać.http://www.veneko.pl/gallery/typ/small8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 11.02.2011 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 No właśnie. Może wymyślą wkrótce oba w jednym... już wymyślili servo-drive Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artenova 19.02.2011 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 A może taka propozycja? Bardzo delikatny aluminiowy uchwyt. http://www.artenova.pl/galeria/fronty/fronty_40a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madula 24.02.2011 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 A może taka propozycja? Bardzo delikatny aluminiowy uchwyt. http://www.artenova.pl/galeria/fronty/fronty_40a.jpg artenova śliczne te uchwyty. Chyba się na takie zdecyduje Gdzie można takie uchwyty dostać? Jak one się nazywają? To jest aluminium? Popytam mojego stolarza, ale on może ich nie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artenova 24.02.2011 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) artenova śliczne te uchwyty. Chyba się na takie zdecyduje Gdzie można takie uchwyty dostać? Jak one się nazywają? To jest aluminium? Popytam mojego stolarza, ale on może ich nie znać. Tu była moja wypowiedź na temat uchwytów ale muszę ją zmienić bo została nie przychylnie odebrana. Edytowane 24 Lutego 2011 przez artenova Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 24.02.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 (edytowane) Cenzura W ten sposób nie znajdziesz raczej klientów - osobiście mnie zraża taka nachalna reklama osób przywdziewających maskę "wujka dobra rada". Edytowane 24 Lutego 2011 przez Ilona Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artenova 24.02.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 W ten sposób nie znajdziesz raczej klientów - osobiście mnie zraża taka nachalna reklama osób przywdziewających maskę "wujka dobra rada". To nie była reklama - to był jedyny sposób jakim ja mógłbym pomóc w uzyskaniu frontu z takim uchwytem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.02.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 To nie była reklama - to był jedyny sposób jakim ja mógłbym pomóc w uzyskaniu frontu z takim uchwytem... ha,ha, jedyny sposób, a nie można podać nazwy uchwytów, Pan ich nie produkuje przecież, napewno się jakoś nazywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts