wiewióra1976 24.06.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Nie wiem, kogo zapytać i nie mam zdjęcia. Co to za drzewo? Liście ma podobne do liści jarzębiny, jest niewielkie o takim pokroju jak drzewa na sawannie i nie ma jednego pnia, ale ze 3. Kolorowe liście na jesień - czerwone i czerwonopomarańczowe. Rośnie w wielu ogrodach. Niewysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ady 24.06.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Toż to bardzo plastyczny opis sumaka octowca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 24.06.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Ach, dzięki serdeczne!! Właśnie o to mi chodziło!! I znowu będę mądrzejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts