rom24 24.06.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 Witam Sytuacja:Garaż ze dachem płaskim. Na nim taras.Już jest strop właściwy. W poniedziałek wylewają mi wylewkę.Oczywiście na styro i folię. Pytanie:Jak mogę ocenić jakośc wyokonania wylewki?Na co mam zwrócić uwagę? Th in A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 24.06.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 na projekt żeby było tak jak w projekcie chociaż i tak taras /stropodach użytkowy sądząc z opisu niewentylowany/ to rzecz trudnasama z siebie nie przejmuj się za bardzo bo i tak za kilka lat zrobisz daszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arpi 21.02.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Najlepiej sprawdzić jakość wylewki poprzez sprawdzenie jej równości, nie chodzi mi tu o poziom, bo może być wylewka z lekkim spadkiem, w celu odprowadzenia wody. Musisz wziąć łatę tynkarską, najlepiej długości 3m i przyłożyć do wylanej posadzki. Na całej długości nie powinno być większej różnicy niż 3mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konik84szn 23.02.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 Sprawdź czy nie pęka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts