kasiaok 24.06.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2010 (edytowane) Witam ! Bardzo proszę o pomoc w wyborze okien, ponieważ zupełnie się na tym nie znam a nie chciałabym popełnić błędu w wyborze. Jest to jednak pewna inwestycja, jak na moje możliwości finansowe, nie mała. Dlatego proszę o wszelkie rady i sugestie. Do wyboru mam : Aluplast 4000 na okuciach Wink HausAvantgarde 7000 na okuciach SiegeniaBrugmann - klasa A Z góry dziękuję. Edytowane 25 Czerwca 2010 przez kasiaok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 25.06.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Nie wiem skąd ten Aluplast ale Avantgarde na pewno odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebxyz 25.06.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Witam.Mam zestaw profil aluplast 4000 (pięcio - komorowy) z okuciami Wink haus (od roku). Okna w kolorze orzech (dwustronne) nic się nie dzieje. Profil dobrej firmy w klasie A, jak już pisał forumowicz Jareko b.dużo zależy od monterów (fachowości) gdyż b.dobre okna można uszkodzić złym montażem.Sebxyz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 25.06.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 bardzo dużo w pierwszej kolejności zależy od tego kto i jak z danego profila zrobi okno, potem równie ważny montaż i obsługa posprzedażna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość pracownia 26.06.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2010 Co by się nie działo jako montażysta odradzam AVANGARDE.Brugmann - jak najbardziejAluplast - zapewne tańsze ale i całkiem, całkiem mam w mieszkaniu od 1,5 roku i jest ok.Teraz jednak w budowanym domu zakładam okna z profilu VEKA W każdym razie potwierdzam - dużo zależy od montażu i samego producenta okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oknosalon 28.06.2010 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Podobna klasa okien. Wszystko zależy od tego, kto je zrobi i kto zamontuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts