ETAG 25.06.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Witam, podobnie jak wielu forumowiczów zastanawiam sie nad wentylacją mechaniczną z rekuperatorem.Jestem ciekawa czy znajdzie sie ktoś kto ma już went.mech z reku i nie poleca tego rowiązania?. Najwięcej chyba będą mogły powiedzieć osoby, które używają takiej went od kilku lat i głównie na takich opiniach mi (i pewnie wielu innym) zależy. Będziemy wdzięczni za wszyskie głosy. Edytowane 25 Czerwca 2010 przez ETAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 25.06.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 Myślę że nikt się taki nie znajdzie.No chyba że spieprzona instalacja, ale tego chyba nie bierzesz pod uwagę ? Ja mam i polecam, podnosi komfort życia i załatwia wiele problemów.No ale tu już wszystko co trzeba napisano, nie wiem po co kolejny wątek ,,, Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ETAG 28.06.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Myślę że nikt się taki nie znajdzie. No chyba że spieprzona instalacja, ale tego chyba nie bierzesz pod uwagę ? Ja mam i polecam, podnosi komfort życia i załatwia wiele problemów. No ale tu już wszystko co trzeba napisano, nie wiem po co kolejny wątek ,,, Pozdr. Jeśli sie nie znajdzie to możemy sie tylko cieszyć i łatwiej podejmować decyzję o zrobieniu went.mech. Może i jest to kolejny wątek ale tu pytam nie o zalety, bo o tym rzeczywiście jest dużo ale o wady. Jak juz wspominałam wcześniej interesują mnie głównie opinie osób , które już od dłuższego czasu używają went.mech i za takie będę szczególnie wdzieczna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kangaxx 28.06.2010 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 odradzać mogą ci którym wm instalowali "fahofcy" i niestety takich nie mało, jedynymi faktycznymi wadami wm które mi przychodzą do głowy są pobór prądu i wysoka (na pierwszy rzut oka) cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts